• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merakla beklenen tarih verildi! Engin Altan Düzyatan bomba gibi dönüyor

Yeniakit Publisher
2021-02-23 10:36:00 -
Merakla beklenen tarih verildi! Engin Altan Düzyatan bomba gibi dönüyor

İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon yer alan Engin Altan Düzyatan, uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönüş yapacak. Bomba gibi bir dönüş yapacak olan oyuncu, hem bir dizide yer alacak hem de iddialı bir filmde başrol olacak.

Engin Altan Düzyatan hayranları özellikle TRT1’de yayınlanacak olan Barbaros dizisini merakla bekliyor. Ulaş Tuna Astepe’nin de kadrosunda yer aldığı dizinin hazırlıkları uzun sürdü. Hem kostümler hem mekanlar hem hikaye bütünlüğü ve prodüksiyonun hazırlıkları derken Barbaros dizisi için yoğun bir çalışma yürütüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Barbaros dizisi için ekip Mart ayının sonunda sete çıkacak. Engin Altan Düzyatan da uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönmüş olacak.

Oyuncunun diğer projesi ise bir sinema filmi. BKM İmzalı Babamın Kemanı isimli filmde rol alacak olan oyuncu, Mart ayının içinde film için sette yerini alacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman Günes

Bu adam gezici değil miydi ben mi yalnış hatırlıyorum. Ha anladım Abdülhamit taktiği vatansever sürgün yer, haini ödüllendirme belki taraf değiştirir. Anladım m zekice

Ahmet

Bunlarda bir adama kitlendimi tam kitleniyor memlekrtte başka sanatcımı kalmadı hep aynı yüzlere müracat ediliyor anlamış değilim hem barbarosun sakalı kızıl olduğu söyleniyor bence iki büyük karekter aynı kişide birleşmemesi lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23