• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmetçik, saldırı hazırlığındaki teröristleri vurdu!

Yeniakit Publisher
2018-01-29 20:23:00 - 2018-10-20 13:41:51

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Mehmetçik, saldırı hazırlığındaki teröristleri vurdu!

TSK, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen keşif faaliyetleri sırasında tespit edilen ve saldırı hazırlığında olduğu öğrenilen teröristlere hava harekatı düzenledi. Harekatta 8 hedef imha edildi.

TSK, Irak'ın kuzeyinde Zap. Avaşin. Basyan ve Hakurk bölgelerinde yaptığı keşif faaliyetleri sırasında, karakollara saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen teröristlere hava harekatı düzenledi.

Harekatta, 8 hedef imha edildi.

TSK'nın, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLER VURULDU

Irak Kuzeyi Zap/Avaşin/Basyan/Hakurk bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 29 Ocak 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 8 hedef imha edilmiştir.        

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23