• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner'den çarpıcı teklif! 'Uygulanırsa Arınçgillerden eser kalmaz'

Yeniakit Publisher
2019-11-09 13:26:00 -
Mehmet Metiner'den çarpıcı teklif! 'Uygulanırsa Arınçgillerden eser kalmaz'

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, 'KHK faciadır' çıkışıyla tepki toplayan Bülent Arınç'la ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Metiner, “Soruyorlar: FETÖMETRE niye siyaset kurumunda uygulanmıyor? Başka mahallelerde kim yerinde kalamaz bilmem ama uygulanması halinde bizim cenahta Arınçgillerden eser kalmaz bilirim” ifadelerini kullandı.

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner'in, “KHK faciadır” diyerek tepkileri üzerine toplayan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'la ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Metiner, hem Bülent Arınç hem de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik için, "Takdir Reis’imizindir" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görevden alınmaları yönünde çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Metiner, “Soruyorlar: FETÖMETRE niye siyaset kurumunda uygulanmıyor? Başka mahallelerde kim yerinde kalamaz bilmem ama uygulanması halinde bizim cenahta Arınçgillerden eser kalmaz bilirim” ifadelerini paylaştı.

AK Partili Metiner bir diğer paylaşımında ise “İhanetçileri makamlarla ödüllendirmek, gerçek dava adamlarını küstürüp uzaklaştırır ve ihanetçilerin de sayısını çoğaltır, biline!” diyerek Saray’da görev yapan Arınç ve Çevik’i hedef aldı, görevden alma çağrısı yaptı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asi

Feto metre ve onun gibi hain fetocuları yok eden her mekanızma sağdece hain gariban fetoculara dokunuyor. İçeri zengin hainlerde atılmadıgı sürece kimse feto ile mücadele dürüstçe yapılıyor demesin.

Abdi

Bence arınçgiller giderse metinergiller gelir, 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23