• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MEB telafi soru destek paketine nasıl girilir? MEB tekrar testleri

Yeniakit Publisher
2020-04-28 13:04:00 -
MEB telafi soru destek paketine nasıl girilir? MEB tekrar testleri

MEB telafi soru destek paketine nasıl girilir? Lise öğrencilerine yönelik "Soru destek paketi"nin ikincisi erişime açıldı. Öğrenciler "Soru destek paketi nedir?" , "Soru destek paketine nasıl girilir?” , “Tekrar testleri” , “Soru destek paketinde neler var?" , "Telafi soru destek paketinde hangi üniteler var?" sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, MEB tekrar testleri.

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim uzaktan devam ediyor. Öğrenciler TRT EBA TV ve online olarak derslere katılım sağlayabiliyor. Ayrıca 9. ,10. , 11. ve 12 sınıf öğrencileri için soru destek paketleri bulunuyor. Lise öğrencilerine yönelik Soru Destek Paketi’nin ikincisi yayınlandı. Öğrenciler, “MEB telafi soru destek paketine nasıl girilir?” sorusunun cevabını araştırıyor. İşte, detaylar.

Lise öğrencileri için tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ait müfredat ve kazanımları kapsayan 490 soruluk tekrar testlerinden oluşan Soru Destek Paketi, 9 Nisan'da yayımlanmıştı. 750 sorudan oluşan ikinci soru destek paketi de paylaşıldı. Böylece lise öğrencileri için bir ayda tüm derslerden yayımlanan soru sayısı 1.240'a ulaştı.    

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda verdikleri desteği sürekli artırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında “Öğrencilerimizin belirsizlik duygusuna kapılmadan, rahat bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri çok önemli. Bunun için ne gerekliyse yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki soru destek paketlerini ünite bazında hazırlayacağız. Böylece öğrencilerimiz eksiklerini daha iyi görme ve telafi etme imkanı bulacak” dedi.

MEB telafi soru destek paketine nasıl girilir? MEB tekrar testleri

Öğrenciler soru destek paketine nasıl ulaşacaklarını araştırıyor. “odsgm.meb.gov.tr” adresinden sorulara ulaşabilirsiniz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MEB TEKRAR TESTLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23