• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Masumlar Apartmanı ekibini üzen gelişme! Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm

Yeniakit Publisher
2021-11-25 09:16:00 -
Masumlar Apartmanı ekibini üzen gelişme! Ünlü oyuncuyu yıkan ölüm

Masumlar Apartmanı'nda Hikmet karakterini oynayan Metin Coşkun'un ağabeyi Alptekin Coşkun hayatını kaybetti. Ölüm haberi dizi ekibini yasa boğdu. Metin Coşkun'a destek mesajları yağdı.

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan, son olarak TRT 1'de yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Hikmet karakterini oynayan Metin Coşkun'un ağabeyi hava pilot yüzbaşı Alptekin Coşkun, bir süredir yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Uzun yıllardır Didim’de ikamet eden ve bir çocuk babası emekli hava pilot yüzbaşı Alptekin Coşkun tedavilere cevap veremeyince hastanede hayatını kaybetti.

Sinema ve TV dizilerinde rol alan Metin Coşkun’un da ağabeyi olan Alptekin Coşkun’un cenazesi askeri törenle Didim Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Coşkun'un ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Alptekin Coşkun askeri merasimle cenaze aracına konuldu. Didim Denizköy Mezarlığında defin işlemi yapılırken, kardeşi Metin Coşkun ve eşi taziyeleri kabul etti. Defin işlemi sonrasında Didim Garnizon Komutanlığı personelince Coşkun’un acılı eşi Evin Coşkun’a Türk Bayrağı verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aydın Damakçı

Artık isminizin önüne bir N harfi koyun. Reklam geliri uğruna iyice dizi ve magazin gazetesi oldunuz. Akit değil artık Nakit yakışır bu yayına!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23