• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Masumlar Apartmanı dizisinde kötü son! O karakter ölecek

Yeniakit Publisher
2021-02-27 16:26:00 -
Masumlar Apartmanı dizisinde kötü son! O karakter ölecek

Payitaht Abdülhamid ve Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizileri ekrana getiren TRT1'in başarılı projelerinden olan Masumlar Apartmanı dizisinde güzel hikayenin sonu kötü bitecek.

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde yine etkileyici görüntülerle dolu bir bölüm geliyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’dan oluşan başrol oyuncularına, yan karakterlerin de verdiği güçlü destek ile TRT1 dizisi yine reytinglerde birinciliğin abonesi olacak.

2 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde. Safiye’nin İstanbul’un güzelliklerini yeniden görmeye başladığı anlardaki yüz hali herkesi mutlu edecek. Safiye, uzun yıllar sonra Naci sayesinde hayata yeniden adımını atıyor. Fakat Naci yakında ölecek.

Tansel Öngel’in oynadığı Naci karakterinin izleyiciler tarafından çok sevildiği için dizideki süresi uzatıldı. Naci, bir süre daha dizi olacak ama ölmesi ise kesin… Sonuç olarak, Safiye’yi çok büyük bir hayal kırıklığı da bekliyor. Bunu bilen izleyiciler Safiye’nin bu mutlu hallerinin tersinin de nasıl olacağını düşünmeden edemiyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 24.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Naci, Safiye’nin yüzünü güldürdü. İzleyicilerin de yüzü güldü. 

Esat’ın sırf babasını memnun etmek için Gülben’i istemesinin ardından ise oyun sürüyor. Gelinlik giyen Gülben, yazın evleneceklerini söyleyerek babası Hikmet’i kandırmaya devam edecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İnci ise Han’ın peşinde ve onun adeta gölgesi gibi ama Han farkında değil…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

lütfü

sürekli dizinin reklamını yapıyorsunuz.  

Orhan

Bize ne masumlar apartmanindan eskinin İslam savunucuları olmuş dizi savunucuları yazıklar olsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23