• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malatya’dan Milli Dayanışma Kampanyasına büyük destek

Yeniakit Publisher
2020-04-05 12:28:00 -
Malatya’dan Milli Dayanışma Kampanyasına büyük destek

Malatya’da vali, milletvekilleri ve belediye başkanları, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.

Sezai Erhan  yeniakit.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coronavirüsle mücadele kapsamında startını verdiği 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasına Malatya protokolünün büyük desteği devam ediyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli Dayanışma Kampanyası"na bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Baruş, paylaşımında, "Bugün tüm Türkiye olarak el ele verme günü, bugün zor durumda olan kardeşlerimize el uzatma günü. Toplumun tüm kesimleri olarak harekete geçme zamanı. Ben de naçizane olarak bir aylık maaşımı bağışlıyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanından destek

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Milli Dayanışma Kampanyası"na, 1 aylık maaşını bağışlayarak destek oldu. AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Milli Dayanışma Kampanyası"na 3 aylık maaşını bağışladığını duyurdu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,4 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek oldu.

Rektörler bağış yaptı

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, kampanyaya 20 bin TL, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut ise 1 aylık maaşını bağışladığını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hep birlikte galip çıkacağız

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise 7 maaşını bağışlayarak kampanyaya destek oldu. Küçük, kampanyaya ilişkin, "Devletimiz, aldığı tedbirlerle vatandaşının yanında olduğunu gösterdi. Zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve dayanışma içinde birbirimize sahip çıkarak bu zor günleri aşacağız. Biz birlikte Türkiyeyiz, birlikte güçlüyüz. Salgına karşı mücadelemizden de hep birlikte galip çıkacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kampanyaya 5 aylık, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ise 1 aylık maaşını bağışladığını belirtti.

AK Parti ilçe teşkilatından destek

Doğanyol Belediye Başkanı kampanyaya 5 bin TL, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk ise 1 aylık maaşını bağışladığını belirtti. Kampanyaya AK Parti Kale ilçe teşkilatı ise 2 bin 600 TL destek verdiğini duyurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23