• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malatya'da anne ve kızını dolandıran şüpheliler yakalandı!

Yeniakit Publisher
2019-09-12 10:58:00 - 2019-09-12 11:16:40

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Malatya'da anne ve kızını dolandıran şüpheliler yakalandı!

Malatya'da telefonla aradıkları anne ve kızını, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandıran 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kentte yaşayan anne ve kızını telefonla arayan ve kendilerini polis ve  savcı olarak tanıtan şüpheliler, mağdurları, "terör örgütleriyle bağlantıları  bulunduğu" iddiasıyla panik haline sokarak evde bulunan para ve ziynet eşyalarını  istedi.

Korkuya kapılan anne ve kızı, evinde bulunan altın ve paraları poşete  koyarak belirtilen yere bıraktı.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan anne ve kızı, durumu güvenlik  güçlerine bildirdi.

Yapılan çalışmada Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Jandarma Karakol  Komutanlığı ekipleri, 5 şüpheliyi Sürgü Mahallesi'nde araçlarıyla kaçarken  yakaladı.


Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, zanlıların iç çamaşırı ve  çoraplarının içerisine gizlenmiş 5 altın bilezik, 1,5 metre altın kolye, 20  cumhuriyet altını, 3 yarım, iki çeyrek altın, bir çift küpe, iki yüzük, 5 bin 660  lira, 6 cep telefonu ile 80 sim kart ele geçirildi.

Zanlılar, jandarmadaki sorgularının ardından Malatya'ya sevk edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23