• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maçın ardından

Yeniakit Publisher
2020-07-22 23:46:45 -
Maçın ardından

- Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: - "Hedefimiz Süper Lig" - Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: - "Sonuç olarak istediğimizi aldık"


İSTANBUL (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçında sahasında Akhisarspor ile 3-3 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, hedeflerinin Süper Lig olduğunu yineledi.

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Canel, 2 ayaklı maçın ilkini berabere tamamladıklarını aktardı.

İkinci maçtan galibiyetle döneceklerine inandıklarını vurgulayan Canel, "Hedefimiz Süper Lig. Dış güçler ne kadar baskı yaparsa yapsın bu kararımızdan dönmeyeceğiz. Ben bu işi 1983'ten beri yapıyorum. Bu seneki gibi Karagümrük'ün ince ince doğrandığını görmedim. Bizim sahamızda hakemler yapmadıklarını bırakmadılar." diye konuştu.



ÖNE ÇIKAN VİDEO

- Yılmaz Vural: "Sonuç olarak istediğimizi aldık"


Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, gollü beraberliğin kendileri için büyük avantaj olduğunu söyledi.

Deplasmanda atılan golün, eleme maçlarında önemine değinen Vural, "Sahamızda 4-4 olmadıktan sonra her beraberlik bize yarayacak. Çok stratejik bir maç oynayacağız. Karagümrük çok iyi bir takım. Maçın 3-3 bitmesi bizim için büyük bir avantaj oldu. Hepimizin arzusu tur atlayıp finale kalmak. Pazar günü çok çekişmeli bir maç izleteceğiz. Sonuç olarak istediğimizi aldık." değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23