• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT'li sapkınlardan başörtülülere alçak saldırı!

Yeniakit Publisher
2021-06-27 23:11:00 -

İstanbul Valiliği tarafından izin verilmemesine rağmen dün İstanbul'da bir araya gelen LGBTİ sapkınlar provokasyon için yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sırasında başörtülü genç kızlara rastlayan sapkınlar "Sizin yüzünüzden özgürlüğümüz yok" diyerek saldırıda bulundu.

İstanbul Valiliği'nin sapkın LGBT'liler için sözde 'Onur Yürüyüşü' adı altındaki provokatif gösteri düzenlemesine izin vermedi.

Bunun üzerine izinsiz yürüyüş yapmak isteyen sapkın LGBTİ savunucuları, dün Şişhane ve Cihangir’de toplandı. Polis ekipleri izinsiz gerçekleştirilmek istenen provokatif yürüyüşe müdahalede bulundu, en az 20 kişi gözaltına alındı.

Başörtülü genç kızlara alçak saldırı

Öte yandan yürüyüş sırasında farklı gerilimler de yaşandı. Sapkın LGBT'li grup, karşılarında başörtülü genç kızları görünce önce sözlü saldırıya başladı ardından ise elleriyle itekledi.

"Sizin yüzünüzden özgürlüğümüz yok" diyerek başörtülü kadınlarınların üzerine yürüyen LGBTİ savunucularına çevredekiler engel oldu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bay b

Bunlar bu cesareti chp,hdppkk,iyi parti ve maalesef bunlara destek veren hatta ak Parti'ye İstanbul u biz kaybettirdik diyen Saadet partililer eserinizle övünün, Allah sizlere bunların hesabını illaki soracak.

KeNan

ALLAH CC emridir nokta bitti ama bu şekilde insanları asaliyamassiniz yazıklar olsun size
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23