• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lezbiyen Ebrar'dan küstah paylaşım!

Yeniakit Publisher
2022-08-11 17:35:00 - 2022-08-11 17:34:48
Lezbiyen Ebrar'dan küstah paylaşım!

Yaptığı sansasyonel paylaşımlarla gençliğe zehir saçan ve lezbiyen olduğunu kendisi açıklayan voleybolcu Ebrar Karakurt, Zeytinli Rock Festivali'nin taşkınlıklara sebebiyet verilmemesi amacıyla iptal edilmesine, küstah bir paylaşımla itiraz etti.

Sansasyonel açıklamaları ile tartışmalara sebep olan voleybolcu Ebrar Karakurt, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi.

17-21 Ağustos tarihlerinde Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yapılması planlanan "Zeytinli Rock Festivali" kaymakamlık kararıyla iptal edildi.

Organizasyon şirketinin izin talebine karşılık gönderilen resmi yazıda, daha önceki festivallerde güvenlik ve asayiş sorunu olduğu belirtildi. Geçtiğimiz yıllardaki benzer konserlerde, taşkınlıklar sergilenmiş, alkol alanların insanları rahatsız eden görüntüleri medyaya taşınmıştı. 

Kaymakamlığın iptal açıklamasında etkinlik için, "Halkta gelen yoğun şikayetler göz önüne alınarak toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir" denildi. İptal kararı üzerine alkolik çevreler ile, taciz meraklılarının organize ettiği sosyal medyada itirazlar yapıldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu itirazlardan birisi de lezbiyen sporcu Ebrar Karakurt'tan geldi. Tartışmalı açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt paylaşımında "Geriye sadece pilavlı mevlitler kaldı" diyerek dini bir etkinlik olan mevlit üzerinden küstahlığını sergiledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kuzey

Kim diyor dana düş diye... Dünyanın genelevi var ülkemizde... genç kızlar özeniyor mu dersin?

Erdal

Bu insana nasıl daha fazla tahammül edilir. Milli diyerek insanları sapıklığa teşvik etmesine daha ne kadar göz yumucaklar buda yetmiyor tv reklamlarında oynatıyorlar ve trt de bile çıkıyor Allahım ben razı değilim bu işe razı olanlardanda razı değilim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23