• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuveyt Türk’ten depremzedelere 1 milyon lira bağış

Yeniakit Publisher
2020-01-29 10:35:00 -
Kuveyt Türk’ten depremzedelere 1 milyon lira bağış

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlarından Kuveyt Türk, Elâzığ depreminin ardından oluşan ihtiyaçların karşılanması amacıyla Türk Kızılay tarafından başlatılan ‘Haydi Türkiye! İyilik Sensiz Olmaz’ kampanyasına destek vererek 1 milyon lira bağışta bulundu.

Değerlerimizle büyüyoruz’ anlayışıyla Türkiye’nin sahip olduğu tüm varlıkların korunması ve yaşatılması için birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kuveyt Türk, insanî yardım kampanyalarına desteğini sürdürüyor. Banka, 24 Ocak 2019 Cuma günü saat 20.55’te Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısına ortak olmak ve ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla Türk Kızılay tarafından başlatılan ‘Haydi Türkiye! İyilik Sensiz Olmaz’ yardım kampanyasına 1 milyon lira bağışla katıldı. 

Yardım miktarı artacak

Kuveyt Türk çalışanlarının ve müşterilerinin de katkıda bulunmasıyla bu yardım miktarının artacağı belirtildi. Banka, ayrıca Elâzığ depreminden etkilenen müşterilerinin, talep etmeleri halinde finansman taksitlerini ve kredi kartı ödemelerini hiçbir masraf almadan 3 ay erteleme kararı aldı.

“Kardeşlerimizin yanındayız”

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Elazığ’da yaşanan ve çevre illerde de hissedilen depremin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, şunları söyledi: “Bu zor zamanlarda depremden etkilenen kardeşlerimizin yanında olmak ve yaşanan üzüntü ile acıyı bir nebze olsun hafifletebilmek için Türk Kızılay tarafından başlatılan ‘Haydi Türkiye! İyilik Sensiz Olmaz’ yardım kampanyasına Kuveyt Türk olarak 1 milyon lira bağışta bulunma kararı aldık. Ayrıca depremden etkilenen müşterilerimize, talep etmeleri halinde Kuveyt Türk’ten kullandıkları finansman taksitlerini ve kredi kartı ödemelerini hiçbir masraf almadan 3 ay erteleme imkânı sunuyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabr-ı cemil, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23