• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küstah İsmail Günaçar’a tepki yağdı! İlk günden FETÖ ağzı

Yeniakit Publisher
2019-12-15 10:42:00 - 2019-12-15 10:42:51
Küstah İsmail Günaçar’a tepki yağdı! İlk günden FETÖ ağzı

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar'ın FETÖ ağzıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu’nun arasındaki farkın kendince “diploma” olduğunu söylemesine siyasetçiler tepki gösterdi.

 Alper Koç  Ankara 

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, yaptığı ilk açıklamasının “FETÖ ağzı” olması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu’nun arasındaki farkın kendince “diploma” olduğunu söyleyerek, firari FETÖ’cülerle ağız birliği yapmasına siyasetçiler tepki gösterdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

FETÖ'cülerin iddiaları ile gündem

Akit’e konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, açıklamanın cahilce olduğunu belirterek, “Yapılan açıklama asla kabul edilemez. FETÖ’cülerin paylaşımlarıyla, iddialarıyla söz söylemek ve onların sözleriyle gündem belirlemeye çalışmak en hafif tabiriyle alçaklıktır. Diploma meselesi üzerinden güya mesaj vermeye çalışıyor. Türk siyasetine ömrünü vermiş ve Cumhurbaşkanı olan bir lideri yıpratmak için yapılan operasyonlara alet olmak tamamen dengesizliktir” dedi.

Biz millet için çalışıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük bir lider olduğunu söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da, şunları ifade etti: “Söylenen bu sözler bayatlamış, demode olmuş sözlerdir. Milletimiz bu söylemlere itimat etmedi, iltifat da etmez. Çağımız bilgi ve belge çağıdır. Netice itibariyle kimin neyi var, kimin nesi yok herkes biliyor. Bu tür girişimler bizim yerli ve milli duruşumuzu zedelemeye yönelik hareketlerdir. Bizim yerli ve milli duruşumuza karşı olan içerde ve dışarıdaki kesimlere karşı uyanık olmamız gerekiyor. Onlar ne söylediyse kendilerini bağlar. Bizi zerre ilgilendirmiyor. Biz geleceğimize yön vermek için durmadan çalışıyoruz. Milletimizin refahı için çalışıyoruz. Rabbim yolumuzu kesmek isteyenlere fırsat vermesin.

Kıvırdıkça battı

Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin” diyen şımarık İsmail Günaçar ise, gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kullandığı sözler için özür dilemek yerine, “Sayın Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı” açıklaması ile söylem değiştirdi.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Bir fötö partisi kuruldu iddialar doğruymuş

Swvdali

Sende mi süzme ciktin .......oglu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23