• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman dizisi Samsa kimdir? Kuruluş Osman'da Samsa’yı kim oynuyor?

Yeniakit Publisher
2019-11-19 12:54:00 - 2019-11-19 12:59:32
Kuruluş Osman dizisi Samsa kimdir? Kuruluş Osman'da Samsa’yı kim oynuyor?

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları belli olmasından sonra Kuruluş Osman oyuncularının hayatı, biyografilerinin yanında dizine canlandırdıkları rollerde araştırılmakta. Kuruluş Osman Samsa’yı kim oynuyor? Kutul Amare dizisinde izleyicilerin beğenisini toplayan İsmail Hakkı Ürün de Kuruluş Osman dizisinde yer alacak. Kuruluş Osman’da Samsa’yı İsmail Hakkı Ürün mü oynayacak?

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları belli olmasından sonra Kuruluş Osman oyuncularının hayatı, biyografilerinin yanında dizine canlandırdıkları rollerde araştırılmakta. Kuruluş Osman Samsa’yı kim oynuyor?  Kutul Amare dizisinde izleyicilerin beğenisini toplayan İsmail Hakkı Ürün de Kuruluş Osman dizisinde yer alacak. Kuruluş Osman’da Samsa’yı İsmail Hakkı Ürün mü oynayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman, Ertuğrul Gazi’nin oğlu olan ve aynı zamanda cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin hayatını konu alan Kuruluş Osman dizisi başlıyor. Kuruluş Osman dizisi oyuncuları da merak ediliyor. İsmail Hakkı Ürün Kuruluş Osman dizisinde oynayacak. Peki İsmail Hakkı Ürün kimdir? İsmail Hakkı Ürün nereli? İsmail Hakkı Ürün hayatı, biyografisi. İsmail Hakkı Ürün Kuruluş Osman’da kimi canlandıracak?

İsmail Hakkı Ürün kimdir?

1976 İstanbul doğumlu olan İsmail Hakkı, sırasıyla Trabzon, Konya, Malezya ve Almanya'da öğrenim gördü. Konya'da yaşadığı süre içerisinde Konya Anadolu Sahnesi'nde aktif olarak tiyatro ile ilgilendi, aynı zamanda profesyonel lisanslı sportif faaliyetlerde bulundu. İngilizce, Almanca, Arapça, Boşnakça, Rusça ve Malay-Endonezya dilleri olmak üzere altı yabancı dili okuyup yazan ve konuşabilen oyuncu, bir çok dilde de oyunculuk yapmaktadır. İsmail Hakkı Ürün Kuruluş Osman dizisinde Samsa karakterini oynayacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23