• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Külliye'ye giden CHP'li kim? Sözcü yazarı Rahmi Turan iddiasının arkasında duramadı

Yeniakit Publisher
2019-11-21 08:31:00 - 2019-11-21 08:53:22
Külliye'ye giden CHP'li kim? Sözcü yazarı Rahmi Turan iddiasının arkasında duramadı

Sözcü Gazetesi’nde kalem oynatan Rahmi Turan, CHP'li bir kişinin genel başkan olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve desteğini aldığını iddia etmişti. O ismin kim olduğu tartışılırken, Turan bugünkü yazısında tartışmalara cevap verdi.

Sözcü Gazetesi’nde kalem oynatan Rahmi Turan'ın, CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Beştepe Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'CHP kurultayı' ile ilgili görüştüğünü iddia eden yazısı siyaset kulislerinde bomba etkisi meydana getirdi.

Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yakın bir kaynağına dayandırdığını iddia ettiği yazısında, CHP’li çok önemli bir ismin Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü, Erdoğan’ın CHP’li bu isme, "Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir. Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!" dediğini ifade etti.

Beştepe'ye giden CHP'li kim?

Dünkü iddialar bir anda bomba etkisi yaratırken, Ankara kulislerinde herkes "Beştepe'ye giden CHP'li isim kim?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Gazeteci Turan, 21 Kasım (bugün) Sözcü Gazetesi'nde yer alan köşe yazısında isim tartışmalarına noktayı koydu.

Turan: İsmi unutacağım

Yazısındaki "Müthiş Haber-2" başlıklı bölümde iddialarının arkasında duran Turan, Beştepe'ye giden CHP'li ismi 'unutacağına' dair kaynağına söz verdiğini belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Cumhurbaşkanı'nı ziyeret eden kişinin ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi açıklaması gerektiğini belirten Turan, "Koskoca Cumhurbaşkanı yanlış söz söyleyecek değil herhalde... Onun açıklaması tereddütleri bitirir!" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hizip Savar

birde biz fetocu değiliz diyorlar. neymiş fhepsi fetoya karşıymışlar. isteseniz bir gözünüzü kapatın bir söz paçavrasını okuyun bakın bakalım fetocumusnuz değilmisiniz. feto bile size abi diyor lan kalmşörler.

akif

uydur uydur söyle sonra da "kaynağıma bu bilgiyi unutma sözü verdim" de. Yalandan kimin ocağı batmış ? bu çarkçı kemal'ın bir planıdır, yapılacak kongrede karşısına kim çıkarsa o çıkmıştır köşke...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23