'Küfürbaz' Ezgi Mola'dan 'Erdoğan' rahatsızlığı! İroniye ateş püskürdü
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafını ve ismini kullanarak "#SeninleyizReis" etiketinin olduğu ironik montaja ateş püskürdü. Ezgi Mola paylaşımında küfür de etti.
yeniakit.com.tr
Oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi fotoğrafını kullanarak yapılan ve "#SeninleyizReis" etiketi kullanılan bir montajdan rahatsız oldu.
Ezgi Mola'nın "Help Turkey" paylaşımının kullanıldığı ironik montajda, "Etiketlere ilk gün bende destek vermiştim ama büyük bir operasyonun parçası olduğumu anladım" ifadeleri kullanıldı.
İronik montajı yapan vatandaşa, "Gerizekalı" ve "S.SÜrlcek Akıl yok ya bunlarda" ifadeleriyle küfürler ve hakaretler eden Ezgi Mola, "Bunu yapan geri zekalı : buna harcayacağın zamanı ülkenin yanan toprağını korumaya harcasan vatana millete daha hayırlı evlat olursun geri zekalıııııııı!! Havadan yardım talebi duyur, insanlara ihtiyac listeleri yolla bi işe yara bunu yapacağına be! S.SÜrlcek Akıl yok ya bunlarda" paylaşımını yaptı.
İşte montajlanan o paylaşımın aslı:
(Editör Notu: Tırnak içindeki imla ve yazım hataları sözkonusu şahsa aittir. Olduğu gibi aktarılmıştır.)

