• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kritik iddia! Libya'daki Vatiyye Hava Üssü'ne saldıran ülkeyi açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-07-05 18:23:00 - 2020-07-05 18:24:00
Kritik iddia! Libya'daki Vatiyye Hava Üssü'ne saldıran ülkeyi açıkladı

Stratejist Murat Akan, "Libya ordusunun kontrolünde bulunan Vatiyye Askeri Hava Üssü'ne düzenlenen saldırıları Rus uçakları yaptı." iddiasında bulundu.

Libya'nın kuzeybatısındaki Vatiyye Askeri Hava Üssü'ne gece saatlerinde savaş uçakları tarafından saldırı düzenlendiği bildirildi.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Stratejist Murat Akan, "Libya ordusunun kontrolünde bulunan Vatiyye Askeri Hava Üssü'ne düzenlenen saldırıları Rus uçakları yaptı." iddiasında bulundu.

Akan, sosyal medya hesabından şu iddialarda bulundu:

"Eveleyip gevelemeye gerek yoktur. Libya ordusunun kontrolünde bulunan Vatiyye Askeri Hava Üssü'ne düzenlenen saldırıları Rus uçakları yaptı. Ruslar, aleni ve pervasızca meydan okuyor. Türkiye bir an önce Libya’da hava üssü kurup savaş uçaklarını kullanılabilir hale getirmelidir."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Recepali

Ee şimdide o yaptı bu yaptı diye kör ebecilikmi oynıycaz. Vatiyye üssü alındıktan sonra savunma ve koruma konusunda geç kalındı. Şimdi artık onu bir kenara bırak. Suriyeden 13 rus uçağı libyaya geldi ve hafter yanlısı sirte havalanına indi. Şimdi madem karşılık vermek istiyorsanız. Gidip gece orayı hallaç pamuğu gibi atmanız lazım. Öyle oturdugunuz yerden kınamayla sert çıkmayla olacak iş degil onunla ancak türk halkını kandırırsınız. Maçanız yiyorsa libyada bizde varız ve kalıcıyız diyorsanız buyrun size intikam. Haydi kendinizi gösterinde görelim

son osmanlı

aynen katılıyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23