• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber ile ilgili dikkat çeken detay

Yeniakit Publisher
2020-04-03 14:54:00 - 2020-04-03 14:58:48
Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber ile ilgili dikkat çeken detay

Koronavirüs sebebiyle tedavi gören eski milli kaleci Rüştü Reçber’in sağlık durumu iyiye gittiği açıklanırken, sürpriz detay dikkatlerden kaçmadı.

Korona virüs tedavisi devam eden eski milli kaleci Rüştü Reçber’den iyi haber geldi. Acıbadem Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Reçber’in durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiği belirtildi.

''Her geçen gün daha iyiye gidiyor''

Rüştü Reçber’in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: "Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir."

Rüştü Reçber'in yoğun bakımda olduğu iddialarına yanıt veren Işıl Reçber, Instagram'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘Yoğun bakım ile ilgili haberler çok şükür ki doğru değil. Biraz daha iyiyiz tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah. İlginize alakanıza sonsuz teşekkürler…’ dedi.

Sigara içtiği için hastalığı ağır atlattı

Rüştü Reçber'in  yoğun bakımda değil, hasta katında izole halde yattığı öğrenilirken süreçle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Sağlık durumu iyi olan Rüştü Reçber'in sigara içtiği için bu hastalığı ağır attığı öğrenildi.

Marca'ya göre Işıl Reçber bulaştırmış

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca ise bir dönem Barcelona'da da oynayan efsane kaleciyi gündeminden düşürmüyor. İspanyollar, Rüştü Reçber'e corona virüsü bulaştıran kişinin eşi Işıl Reçber olduğunun altını çizdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Karantinaya uymadı Rüştü'ye bulaştırdı

Rüştü Reçber'in hastaneye yatırıldığı ve tedavisinin devam ettiğini belirten Marca, ''Işıl Reçber, Amerika'daki gezisinden dönerken 14 günlük karantina kurallarına uymadı ve dışarı çıktı. Sosyal medyada da bu hareket çok tepki çekti.'' sözlerini kullandı.

Kendisini bu sözlerle savunmuştu

14 günlük karantina kuralına uymayan Işıl Reçber, katıldığı bir programda şu ifadeleri kullanmıştı; ''Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz.'Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz. Orada bir sürü hastalarımız var. Kendi özel iş yerime çıkıyorum, almam gereken önlemleri de alıyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

ALLAH BOYLE BIR VIRUSU YANI KARIYI KIMSENIN BASINA VERMESIN RUSTU BU KARIYI ALABILMEK ICIN AZ YATMADI KARININ KAPISINDA

GALİP

Allah seni bu kadına hakaret et diyemi dünyaya saldı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23