• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs gerilimi! Çinli fenomen altta kalmadı! ‘Canlı sıçanları ve yarasaları yerken iyi şanslar’

Yeniakit Publisher
2020-02-17 10:33:00 -
Koronavirüs gerilimi! Çinli fenomen altta kalmadı! ‘Canlı sıçanları ve yarasaları yerken iyi şanslar’

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hedef alınan Çin’de, güzellik blogger'ı ve sosyal medya fenomeni Michelle Phan da tepkiye uğrayanlar arasındaydı. Twitter'da kendisine yazılan mesajları paylaşan blogger, "Hoşçakal, canlı sıçanları ve yarasaları yerken iyi şanslar" gibi mesajları gözler önüne serdi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Çinliler hedef olmuş durumda. Güzellik blogger'ı ve sosyal medya fenomeni Michelle Phan da tepkiye uğrayanlar arasındaydı.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınında ölü sayısı gittikçe yükselirken, Çinlilere yönelik dışlayıcı tavırlarda artış yaşanıyor.

Güzellik blogger'ı ve sosyal medya fenomeni Michelle Phan da kendini bu gibi saldırıların hedefinde bulanlar arasında yer alıyor. 32 yaşındaki ünlü YouTuber, Asyalı insanların her türlü hastalığın kaynağı olduğuna dair yorumlar ve ithamlar aldığını açıkladı.

"Yarasaları yerken iyi şanslar"

Kendisine dayanağı olmayan eleştiriler yönetildiğinden bahseden Michelle Phan, ismini vermek istemediği bir kişinin, "her türlü canlıyı yediğini" söylediğini ve "Sen git yarasa ye" dediğini anlattı.

Twitter'da kendisine yazılan mesajları paylaşan blogger, "Hoşçakal, canlı sıçanları ve yarasaları yerken iyi şanslar" gibi mesajları gözler önüne serdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Hastalıkları siz başlatıyorsunuz"

"Hayvanların her yerini yiyorsunuz, bu yüzden tüm hastalıkları siz başlatıyorsunuz" şeklinde ithamlara maruz kaldığını söyleyen Phan, bir tweet atarak şöyle yazdı:

Tepkilere ilginç cevap

"Koronavirüs yüzünden Asyalılara ırkçılık yapanlara kullandığınızı eşyaların yüzde 90'ının Çin'de yapıldığını hatırlatmak isterim. Buna telefonunuz da dahil"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

aziz

daha k.clarindan canli yedikleri ahtapot, balik vs cikacak bu yamyamlarin

emre

savunayım derken... kızımız! daha iyi yap bir sürü para kazanmışsınız bedavamı verdiniz o malları! kazandığınız paralarla doğru düzgün gıda alaydınız! hadi öncede fakirdiniz paranız yoktu yiyordunuz şimdi niye yiyorsunuz o hayvanları!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23