• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya'dan acı haber! Eşini eşarpla öldürdü

Yeniakit Publisher
2019-08-27 10:57:00 - 2019-08-27 13:52:07
Konya'dan acı haber! Eşini eşarpla öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan Alaaddin Karasu, bir yıl önce evlendiği Gülsüm Karasu'yu başındaki eşarpla boğarak öldürdü.

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan Alaaddin Karasu, boşanma aşamasında olduğu eşini eşarpla boğarak öldürdükten sonra suçunu itiraf ederek polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, gece saat 01.30 civarında, Ereğli ilçesi Toros Mahallesi'ndeki bir arazide, Alaaddin Karasu (36), bir yıllık eşi Gülsüm Karasu'yu (41) eşarpla boğarak öldürdü.

Eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadıkları öğrenilen Alaaddin Karasu, olaydan iki saat sonra karakola gidip, suçunu itiraf etti.

Polis, ifadenin ardından araziye giderek Gülsüm Karasu'nun cansız bedenini buldu. Gülsüm Karasu'nun cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesine götürüldü.

Bir yıllık evliliklerinin her ikisinin de ikinci evliliği olduğu, Gülsüm Karasu'nun ilk evliliğinden 2, Alaaddin Karasu'nun da ilk evliliğinden 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Boşanma davasını geri çekmesi için baskı yapmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yaklaşık bir sene önce nikah kıyan Karasu çifti, bir süre sonra geçimsizlik yaşamaya başladı ve Gülsüm Karasu eşinden boşanmak için dava açtı.

İddiaya göre, boşanmaya karşı çıkan Alaaddin Karasu Gülsüm Karasu'yu tehdit etti ve boşanma davasını geri çekmesi için baskı kurdu.

Olayın yaşandığı günün öncesinde, Alaaddin Karasu'nun görüşmek istediği Gülsüm Karasu bu talebe olumsuz cevap verdi ancak Alaaddin Karasu'nun ısrarı üzerine kabul etti.

TOKİ Konutları ile Ereğli Devlet Hastanesi arasındaki boş arazide gece yarısı buluşan çift, bir süre sonra tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra Alaaddin Karasu, başındaki eşarpla Gülsüm Karasu'yu boğarak öldürdü ve arazideki trafonun arkasına bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra Ereğli Emniyet Müdürlüğüne giderek eşini öldürdüğünü itiraf eden Alaaddin Karasu gözaltına alındı.

Öte yandan Gülsüm Karasu'nun çocuklarının sabah annelerinin evde olmadığını fark etmelerinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine giderek annelerinin kayıp olduğunu ve hastaneye bu isimle birinin gelip gelmediğini sorduğu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meşe

hergün televizyon ve gazetelerde eşini döven bıçaklayan balkondan atan öldüren kişiler in haberlerini duyuyorum içim kanaglıyor aglıyorum , hanım efendilerin anası,babası, kardeşleri, yakın akrabaları bu acı ya nasıl dayanıyorlar kim bilir, RABBİM onlara sabır versin İNŞAALLAH, CUMHUR BAŞKANIMIZDAN, MİLLET VEKİLLERİMİZDEN, BAKANLARIMIZDAN, TÜM SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNDEN , ENKISA ZAMANDA İDAM CEZASININ GETTİRMELERİNİ , VEYA ENKISA ZAMANDA HALK OYUNA GİDİLMESİNİ, CEZALAR COK AZ , ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI VERİLSEDE BENCE YETERLİ DEYİLDİR , YANİ CEZALAR CAYDIRICI DEYİL , BU AKAN KAN , BİRAN ÖNCE DİNSİN, AKAN GÖZYAŞLARI BİRAN ÖNCE DİNSİN, TIRAFİK CEZALARI DA YOK DENECEK KADAR TIRAFİK CEZALARININ DA ARTIRILMASI, SAYGI VE HÜRMETLERİMLE ARZ EDERİM,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23