• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya’da yarın okullar tatil mi? Konya 10 Aralık Cuma günü kar tatili olacak mı?

Yeniakit Publisher
2019-12-09 12:07:00 - 2019-12-09 12:07:51
Konya’da yarın okullar tatil mi? Konya 10 Aralık Cuma günü kar tatili olacak mı?

Konya’da yarın okullar tatil mi? Meteorolojiden yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Peki, Konya’da 10 Aralık Salı günü okullar tatil mi? İşte detaylar.

Konya’da 10 Aralık Salı günü okullar tatil mi? sorusu merak ediliyor. Meteorolojiden yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Peki, yarın hangi illerimizde okullar tatil? Merak edilen illerimizden biri de kar yağışının etkili olacağı tahmin edilen Konya ilimiz. Yarın Konya’da hava durumu nasıl kar yağacak mı sorusu da merak ediliyor. Peki, Konya’da 10 Aralık Salı günü okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak bazı iller için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya, Sinop, Samsun çevreleri ve Antalya’nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Antalya’nın doğu kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun güneyi ile Konya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Hatay ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Konya’da okullar tatil mi?

Hafif kar yağışı gözlenen Konya’da 10 Aralık Salı günü sıcaklığın 4°C ile 7°C arasında seyretmesi bekleniyor. Konya’ya yapılan kar yağışı uyarısından sonra öğrenci ve veliler Konya’da okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Konya’da yarın okullar tatil mi? Konya’da 10 Aralık Salı okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23