• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet! Saldırgan, Dr. Ekrem Karakaya'yı vurup intihar etti!

Yeniakit Publisher
2022-07-06 17:00:00 - 2022-07-06 18:39:28

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
 Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet! Saldırgan, Dr. Ekrem Karakaya'yı vurup intihar etti!

Konya Şehir Hastanesi'nde Hacı Mehmet Akçay isimli bir kişi, doktor Ekrem Karakaya'yı silahla yaralarken, kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Doktor Ekrem Karakaya ve saldırgan Hacı Mehmet Akçay hayatını kaybetti. Hacı Mehmet Akçay'ın, annesinin ölümünden dolayı doktor Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu iddia ediliyor.

Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta Hacı Mehmet Akçay ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Doktoru silahla vuran Hacı Mehmet Akçay, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Hacı Mehmet Akçay

Durumu ağır olan Karakaya ile Hacı Mehmet Akçay ameliyata alındı.

Dr. Ekrem Karakaya

Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

'Saldırgan, annesinin ölümünden doktoru sorumlu tuttu' iddiası

DHA Muhabiri Hasan Dönmez'in aktardığı bilgilere göre, Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay'ın 1 ay önce Dr. Ekrem Karakaya'ya annesinin anjiyo tedavisini yaptırdığı, tedaviden bir süre sonra annesinin hayatını kaybettiğini ve annesinin ölümünden Dr. Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu ve bu nedenle Dr. Karakaya'ya saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Her ikisi de hayatını kaybetti

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özkan, AA muhabirine, konuyu takip ettiklerini belirterek, "Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ibrahim

Hastanelerde polis olmalı büyüklüğüne göre sayıları fazla olacak şekilde

Selim

ÜLKE RESMEN AHIRA DÖNDÜ. ÖNÜNE GELEN İSTEDİĞİNİ VURUYOR. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23