• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kolonya ve maske dağıtımı ne zaman yapılacak? 65 yaş üstü bedava kolonya ve maske

Yeniakit Publisher
2020-04-07 16:54:00 -
Kolonya ve maske dağıtımı ne zaman yapılacak? 65 yaş üstü bedava kolonya ve maske

Kolonya ve maske dağıtımı ne zaman yapılacak? 65 yaş üstü bedava kolonya ve maske dağıtımı bugün itibariyle başladı. Cumhurbaşkanımızın konuşmasından sonra 65 yaş ve üzerindeki kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Özellikle yaşlı yakınları "bedava kolonya ve maskeler ne zaman dağıtılacak?" şeklinde soruları araştırıyor. İşte 65 yaş ve üzeri için dağıtılacak olan bedava maske ve detayları...

Bedava maske ve kolonya ne zaman dağıtılacak? 65 yaş ve üzerinin sokağa çıkmasının yasaklanması üzerine, uyulması gereken bu durumun "yaşlılarımıza gösterdiğimiz hürmet ve saygıdan" kaynaklı olduğu bilinmelidir. Cumhurbaşkanımız da değerli büyüklerimiz için bu kapsamda kolonya ve maske dağıtımı yapacağını belirtmişti. Peki ama maske ve kolonya dağıtımı ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanımız konuşmasında 65 yaş ve üzerinin sokağa çıkmasının riskli ve sakıncalı olduğunu belirttikten sonra kolonya ve maskelerin evlere kadar dağıtılacağının teminatını vermişti. Maske ve kolonya hazırlıkları bitti ve bugün itibari ile 65 yaş üzerine bedava kolonya ve maske dağıtımı yapıldı.

İlk olarak Sultanbeyli belediyesinin dağıtıma başladığı paketlerin içerisinde paketli kolonya, paketli maske, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu yer aldı. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler “Cumhurbaşkanının size selamı var” diyerek hazırlanmış paketleri 65 yaş ve üzerindeki kişilerin evlerine kadar ulaştırdı. 

kolonya ve maske dağıtımı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dumanlı

Ancak yirmi günde yetiştirilebildi. Acil ihtiyacımız olsaydı pandemiden kırılmıştık.

Ali ozkan

Maske için dört gün olmasına rağmen maske ulaşılamadı gelmedi neden geç geliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23