• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koeman'dan 'Cocu' itirafı: Bana dedi ki...

Yeniakit Publisher
2018-11-14 23:56:00 -
Koeman'dan 'Cocu' itirafı: Bana dedi ki...

Fenerbahçe'de Cocu'nun görevine son verilmesinin ardından geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilen Erwin Koeman, açıklamalar yaptı ve geleceği ile ilgili konuştu.

Görevine devam edip etmeyeceğini bilmediğini söyleyen Koeman, "Hakkımda iyi yorumlar olması güzel ancak resmi olarak takımda kaldığım konusunda bilgilendirilmediğim sürece bir şey diyemem. Her teknik direktörün kendi anlayışı ve çalışma tarzı var ama her türlü oyunculara bağımlısın. Şu anda futbolcularımız iyi çalışıyor. Ne değiştirdik derseniz, şu anda daha dar alanda, daha kompakt oynuyoruz. Böylece rakiplerimizin işini zorlaştırıyoruz" dedi.

Kazanarak devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Takım olarak sıkıntılı durumdaysan, gücünü ortaya çıkarmalı ve hiçbir güçsüzlük göstermeden oynamaya başlamalısın. Şu ana kadar çok maç kaybettik" diye konuştu.

"Cocu 'Bu işi yap' dedi"

Cocu'nun kendisini cesaretlendirdiğini söyleyen teknik adam, "Cocu bana, 'Git ve bu işi yap' dedi. Daha fazla söyleyecek bir şey yok. Kariyerim boyunca kararları duygularımla verdim. Bu anlamda da hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Bir macera aruyordum ve işte bir maceranın içindeyim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Erwin Koeman'ın takımın başına geçmesinin ardından Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı, Anderlecht ve Alanyaspor'u ise 2-0 mağlup etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23