• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koç Holding'den Yapı Kredi satışı! Flaş çıkışı: Satılacağı iddia edilmişti

Yeniakit Publisher
Selma Savcı Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Koç Holding'den Yapı Kredi satışı! Flaş çıkışı: Satılacağı iddia edilmişti

Koç Holding, QNB Grubu ile Yapı Kredi Bankası'nın satılacağı yönünde görüşmelerin yapıldığı iddialarını yalanladı. Flaş iddia çıkışı: Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Söz konusu iddialarda belirtilen nitelikte bir görüşme söz konusu değildir" diyerek açıkladı.

Koç Holding, QNB Grubu ile Yapı Kredi Bankası'nın satılacağı yönünde görüşmelerin yapıldığı iddialarını yalanladı. Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Söz konusu iddialarda belirtilen nitelikte bir görüşme söz konusu değildir" ifadeleri kullanıldı.

Koç Holding grubuna ait olan Yapı Kredi Bankası'nın QNB Grubu'na satılacağı ve bu yönde gmrüşmelerin yağpıldığı iddia edilmişti.

Koç Holding, konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, iddiaların gerçek olmadığı bildirildi.
Koç Holding'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Son dönemde sosyal medyada çıkan asılsız yorum ve söylentileri takiben, medya platformlarında bağlı ortaklığımız Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de sahip olduğumuz payların satışına yönelik olarak QNB Grubu ile görüşmeler yapıldığına veya görüşmelerde son aşamaya gelindiğine dair iddialara yer verildiği görülmüştür.

Daha önce de belirtildiği üzere holding şirketi olarak portföyümüzdeki tüm şirketler ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar ve görüşmeler faaliyet konumuz gereği her zaman yapılabilmektedir. Ancak yukarıdaki iddialarda belirtilen nitelikte bir görüşme söz konusu değildir.

Diğer taraftan, 13.06.2024 tarihli açıklamamızda da belirtildiği üzere, özellikle sosyal medya hesapları üzerinden Şirketimiz ve Koç Topluluğu ile ilgili olarak çıkan yalan, yanlış, mesnetsiz açıklama ve yorumlara itibar edilmemesini; Şirketimiz ve Koç Topluluğu şirketleri hakkında en doğru bilgilere Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu ve kurumsal internet sitemizde yapılan açıklamalardan ulaşılabileceğini bu vesileyle bir kez daha önemle hatırlatırız."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Talib Agbi

Yahudiler kacmak üzere bu yüzden KOC ailesi ABD'de kendilerine Malikane aldilar ve yavas yavas herseylerini paraya cevirip kacacaklar. Cünkü Buzdaginin Görünen Tarafi Osmanli Devleti gözükmeye basladi ve Yahudileri Korku sardi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23