• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kızılay Başkanı'ndan Suriyeli anne ve bebeği için çarpıcı paylaşım

Yeniakit Publisher
2017-07-08 09:06:00 - 2017-07-08 09:14:40

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kızılay Başkanı'ndan Suriyeli anne ve bebeği için çarpıcı paylaşım

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Sakarya'da tecavüze uğradıktan sonra karnındaki ve yanındaki bebeğiyle birlikte hunharca katledilen Suriyeli muhacir anne ile ilgili paylaşımda bulundu.

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 9 aylık hamile kadını tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğiyle birlikte kadını vahşice öldüren iki şahıs tutukanarak cezaevine gönderildi. Türkiye'yi sarsan ve büyük tepki toplayan olay sonrası Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Kınık, hayatını kaybeden Suriyeli muhacir anne ve bebeğinin geçici kimlik belgelerini paylaşarak "Bakınız bu katledilen kardeşlerimizin kimliğinde 'Geçici Koruma' yazıyordu ya o, 'Türk Milletinin koruması altındasın' demekti. Çok üzgünüz..." ifadelerini kullandı.

İşte Kınık'ın o paylaşımı:

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23