Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen Kiraz Festivali, bazı tezgahlara konulan "otlamak yasaktır" yazısı nedeniyle tepkilerin gölgesinde başladı. Zabıta, büyük tepki çeken yazıları tezgahlardan kaldırttı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde belediye tarafından bu yıl 59’uncusu düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali'nde sahil dolgu alanında kurulan kiraz satış tezgahlarından bazılarında "otlamak yasaktır" yazısı yer aldı. Tezgahlara asılan bu ifadeler, vatandaşların tepkisini çekti.
Vatandaşlar, söz konusu ifadenin hayvanlara yönelik kullanılan ve insanlara karşı küçültücü bir dil içerdiğini savundu. Sosyal medyada da eleştiri konusu olan yazılar, zabıta ekiplerinin müdahalesiyle kaldırıldı.
