• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kim "şakşakçı" kim "sanatçı" herkes gördü... CHP'nin tiyatrocusu baltayı taşa vurdu!

Yeniakit Publisher
2021-04-20 13:50:00 - 2021-04-20 16:29:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "Sanatçı değil şakşakçı istiyor" diyen sözde tiyatrocu Genco Erkal'ın CHP'ye vıcık vıcık yağ çektiği paylaşımlar ortaya çıktı.

İslam'a olan karşıtlığıyla tanınan HDPKK destekçisi Genco Erkal, dün Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa giderek ifade verdi.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan "klavye delikanlısı" Erkal, savcılıktaki savunmasında ağız değiştirerek kimseye hakaret etmek gibi bir niyetinin olmadığını iddia etti.

Klavye başında aslan kesilen ancak iş hesap vermeye gelince süt dökmüş kediye dönen Erkal suçsuz olduğunu ileri sürdü.

Genco Erkal, "Benim işim bu, 60 yıldan beri politik tiyatro yapıyorum. Çevremde gördüğüm bozuklukları tabi ki eleştireceğim. Bunu sahnede de yapıyorum bu kadar zamandır, sosyal medyada da… Benimki bir eleştiri. Alınan alınsın ama hakareti düşünmedim. Soruşturmayı beklemiyordum ama çevremdeki herkes ‘Başına bir şey gelecek’ diyordu. Suçum olduğunu düşünmüyorum. Hep şunu söylüyorlar: ‘Sen işini yap, siyasete karışma.’ Ne demek? Bizim işimizdir siyaset. Tiyatroda siyaset var. Tiyatro tarihi baştan aşağı siyasetle ilintilidir. Ben 60 yıl boyunca çok badireler atlattım. Askeri dönemlerde yargılamalar… Hepsinden beraat ettim. Pasaportumu aldılar, yalan yanlış suçlamalar yaptılar ama temize çıktım" diyerek mağduru oynamaya çalıştı.

Boğaziçi provokatörlerine sahip çıktı

Ortalığı savaş alanına çevirip polis araçlarına saldıran Boğaziçi provokatörlerine arka çıkan Erkal, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında küstahça bir paylaşımda bulunarak "Sanatçı değil şakşakçı istiyor" demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren sanatçıları "şakşakçı" olmakla suçlayan Genco Erkal'ın kimlerin şakşakçısı olduğu ise tivitırda yaptığı paylaşımlar ile gözler önüne serildi.

Halkın sanatçısı olduğunu iddia edip caka satan Erkal'ın, CHP'ye vıcık vıcık yağ çektiği paylaşımlar ortaya çıktı. İşte kendisini CHP'ye pazarlayarak paraları cebe indiren Erkal'ın sanatçı değil, "şakşakçı" olduğunu ispatlayan o paylaşımları: 

Skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na övgüler yağdıran Erkal, "Bugün sevgili başkan Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edip, özellikle Kenter Tiyatrosuna sahip çıkmasından ve bu zor zamanlarda tiyatroya olan desteğinden ötürü teşekkür etti. Tiyatromuzun sorunları konusunda verimli bir sohbet oldu. Güzel projeleri var. Bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yalakalıkta sınır tanımayan Erkal, İBB'nin İngiltere'de düzenlenen müzayededen 6,5 milyon liraya satın aldığı orjinal olup olmadığı belli olmayan "Fatih Sultan Mehmet" tablosunun da önünde poz vermiş ve "Başkana gitmişken onu da ziyaret etmesem olmazdı. Yerine pek yakışmış doğrusu" demişti.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de yağ çekmeyi ihmal etmeyen Erkal, "#BizVarız Zaman dayanışma zamanı İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğinizi bekliyor" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

ama chp yalakası ise sorun yok.

Mehmetçik

Nekadar TÜRKİYE düşmanı gayri Müslim ermeni varsa hepsi CHP li bizde Müslümanlar olarak AK PARTİLİ TÜRKİYE sevdalısı RECEP TAYYİP ERDOĞANIN CAN YOLDAŞI olmamız normal
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23