• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kilise ve sinagoglardan 'koronavirüs' kararı! "Kapandılar"

Yeniakit Publisher
2020-03-19 09:42:00 -
Kilise ve sinagoglardan 'koronavirüs' kararı! "Kapandılar"

Türkiye'de tüm dünyada hızla yayılan yeni tip korona virüse karşı önlemler hızla alınmaya devam ediyor. Virüsün etkisini en aza indirmek için çoğu organizasyon iptal edildi, toplanma alanları olabilecek her yer kapatıldı. Bu kapsamda ibadethanelerde de korona virüsün yayılmasını engellemek için kapatılma kararı verildi.

Tüm dünyada hızla yayılan yeni tip koronavirüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Virüsün etkisini en aza indirmek için çoğu organizasyon iptal edildi, toplanma alanları olabilecek her yer kapatıldı. Bu kapsamda ibadethanelerde de korona virüsün yayılmasını engellemek için kapatılma kararı verildi.

Taksim'de kilise ve sinagogların da virüs nedeniyle kapandığı görüldü.

Şişhane’de bulunan Neve Şalom Sinagogu, 26 Mart tarihine kadar kapalı olduğunu vatandaşlara bildirdi. Ayrıca İstiklal Caddesi’nde bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi ve Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesi’nin de kapalı olduğu görüldü.

Koronavirüsten dolayı Neve Şalom Kilisesi’nin kapandığını söyleyen Sebahattin Eser isimli esnaf, “Dün virüsten dolayı herhalde böyle bir karar aldılar. Kapatıldı. Normalde buraya sürekli geliyorlardı. Şu an güvenlikler de yok. Biz de burada esnafız. Ne kadar kapalı kalacağı konusunda bilgimiz yok“ diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ömer

Camiiler başkan kararı ile kapatılıyor ama tum diğerleri isterse kapatıyor.Oz yurdunda garip oz vataninda parya...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23