• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’ndan skandal IMF açıklaması! “Bu ilk değil”

Yeniakit Publisher
2019-09-25 15:13:00 -
Kılıçdaroğlu’ndan skandal IMF açıklaması! "Bu ilk değil"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li ve İYİ Partili isimlerin IMF yetkilileriyle yaptığı gizli görüşmenin ardından, “IMF ile ilk görüşme değil. Türkiye'ye her geldiklerinde olur.” açıklamasında bulundu.

 yeniakit.com.tr  Geçtiğimiz aylarda AK Parti hükümeti için, “Arka kapıdan IMF ile görüşüyorlar” iftirası atan, birkaç gün önce de kendi partisinin IMF ile gizli görüşme yürüttüğü ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir cenaze töreninde akılalmaz açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, partisinin IMF ile ilk kez değil, Türkiye’ye her geldiklerinde görüştüklerini söyledi.

CHP lideri, katıldığı bir cenaze töreninin ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Skandal IMF açıklaması

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın beraberindekilerle birlikte IMF yetkilileriyle yaptığı gizli toplantı hakkında pişkin bir açıklama yaptı.

Gerçek Gündem’deki habere göre, Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

IMF ile ilk görüşme değil. Türkiye'ye her geldiklerinde olur. Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, akademik dünya ile görüşüyorlar. Anlattıkları şey, gizli kapaklı bir görüşme değil. Üstü kapalı bir görüşme olarak sunuyorlar. Ekonomik  bağlantılı olan sivil toplum örgütleriyle de görüşüyorlar bu yeni bir şey değil.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK Parti’ye iftira atmıştı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, IMF’ye 20 milyar dolardan fazla borç ödeyerek Türkiye’nin borç defterini kapatan AK Parti’ye açık iftira atmıştı. Seçimden önce Fox TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuk olan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IMF ile görüştüğünü iddia ederek, “8 milyon işsiz var. Ne yapacaklar? IMF'nin kapısına gidecekler. Arka kapıdan IMF ile görüşüyorlar” demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ZAKO

yüzsüzlüğün bu kadarı daha pes pes pes....

Tata Tonga

muhalefetin görüşmesinin hiç bir bağlayıcılığı olmadığını bilmiyor nu? İmf muhalefetle mi anlaşma imzalayacak? Türkiye'yi muhalefet mi yönetiyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23