• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu yeşil ışık yakmıştı... Babacan ittifak kararını verdi!

Yeniakit Publisher
2020-01-07 09:39:00 -
Kılıçdaroğlu yeşil ışık yakmıştı... Babacan ittifak kararını verdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak için yeşil ışık yakmasının ardından, Ali Babacan cephesinden konuya dair açıklama geldi.

Yeni parti çalışmalarını sürdüren Ali Babacan, parti kuruluşunu yine ileri tarihe erteledi. Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'ni kurmasının ardından çalışmalarını hızlandıran Babacan'ın, nasıl bir yol izleyeceğiyse merak konusu oldu. Babacan'ın Millet İttifakı'na yakın olduğu iddia edilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni oluşumlara göz kırptı.

"Millet ittifakıyla uyumlular"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "İki partinin liderlerinin açıklamalarını izledik. Yüzde 99 oranında Millet İttifakı'nın politikaları ile uyum var" sözleriyle, yeni oluşumları kendi tarafına çekmeye çalıştı.

İttifak yok

T24'teki habere göre, ocak sonuna kadar partiyi kurma amacında olan Babacan cephesinde ise söylem, "Hiçbir parti ile kurulmuş bir temas yok. Ana akım siyaset olma hedefi ile çalışıyoruz. Bir ittifaka eklemlenme düşüncesiyle hareket etmiyoruz" şeklinde.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bir garip ankaralı

Hep balonsunuz patlamaya hazır gūnū gelince poh pohpohlandınız şişirildiniz göklere cıktınız.her balon gibi yukarı cıkmadan patlyacaksınız

Oy Yok

Erdoğan,Gül, Davutoğlu, Babacan, Yıldırım gibi aynı bahçenin mahsullerine oy vermek için ya Türk düşmanı yada zeka özürlü olmak lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23