• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Keşkül nasıl yapılır? Pratik keşkül tarifi

Yeniakit Publisher
2020-02-11 12:22:00 -
Keşkül nasıl yapılır? Pratik keşkül tarifi

Keşkül nasıl yapılır? Hem pratik hem hafif bir tatlı arayanlar internette “Sütlü hafif tatlı tarifi” , “Keşkül nasıl yapılır?” , “Tam ölçülü keşkül tarifi” , “Keşkül hangi malzemelerle yapılır?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, pratik keşkül tarifi…

Keşkül nasıl yapılır? Hem pratik hem hafif bir tatlı arayanlar internette “Sütlü hafif tatlı tarifi” , “Keşkül nasıl yapılır?” , “Tam ölçülü keşkül tarifi” , “Keşkül hangi malzemelerle yapılır?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, pratik keşkül tarifi…

Pratik keşkül tarifi

Malzemeler: 

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı badem tozu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya

Üzeri için;

  • Toz tarçın
  • File badem

Keşkül nasıl yapılır?

Bir tencere alıp içerisine tüm malzemeleri ekleyin.

Bu aşamada karıştırmayı ihmal etmeyin.

Bir-iki kez karıştırdıktan sonra tencereyi ocağa alın.

Keşkül kıvam alıp göz göz olunca ocağın altını kapatın.

Tatlınız sıcakken kaselere bölüştürün.

Keşkül ılınınca süsleyip, buzdolabına alın.

Tatlınızı iyice soğuduktan 4-5 saat sonra ikram edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23