• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kentsel dönüşüme Eminevim neşteri

Yeniakit Publisher
2019-11-21 11:30:00 -
Kentsel dönüşüme Eminevim neşteri

Gayrimenkul ve otomotivde faizsiz finans modelinin öncüsü olan Emin Grup, konut ve araç pazarındaki başarısını kentsel dönüşüme de taşıdı.

30 yıla yakın bir süredir uyguladığı sistemle konut ve otomotiv sektörüne büyük katkı sunan firma, kentsel dönüşüme de can suyu olmaya hazırlanıyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün önündeki ne büyük tıkanıklığın finansal sorunlardan kaynaklandığını belirterek, “İnsanlar evlerini dönüşümden geçirmek için istenen yeterli imkana sahip değil. Bu sorun nedeniyle hayati önem taşıyan kentsel dönüşümde istenen ivme sağlanamadı. Biz de bu soruna finansal bir çözüm sağlamak için önemli bir adım atıyoruz” müjdesini verdi.

Maliyetlere 5 yıla kadar katkı

Konut ve araç almak isteyenleri bir araya getirdiğimiz gibi bu kez aynı binadaki daire sahiplerini bir araya getirerek konutları yenileyeceğiz” diyen Üstün, uyguladıkları yeni sistemi şöyle anlattı: “Dönüşümün hızlı gerçekleştirilmesi için finansal çözüm olacağız. Bu yöntemle düşük bir organizasyon bedeli ekleyerek maliyetleri en uzun 60 ay vadeye böleceğiz ve evini dönüşümden geçirmek isteyenlere faizsiz taksitlerle ödeme kolaylığı sağlayacağız. Böylece hem kentsel dönüşüm hızlanacak hem de insanlarımız güven içinde yaşayacakları evlerini yenilemiş olacak.

‘Bekleme lüksümüz yok’

İstanbul’da ekim ayında yaşanan 5.9’luk depremin ardından kentsel dönüşüme katkı sağlama konusunda adım atmaya karar verdiklerini dile getiren Emin Üstün, “Türkiye’de dönüşüm bekleyen 1 milyondan fazla konut var. Önemli bir kısmı da İstanbul’da. Özellikle deprem bölgesi üzerinde yer almamız, eski ve güçlendirilmesi gereken binalarda yaşayanları oldukça tedirgin ediyor. Son yaşanan deprem, ödeme gücü olmayan insanların çaresizliğini ve kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğini ortaya koydu. Bu konuda Türkiye’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı çok önemli çalışmalar var. Biz de hem bu sürece destek sağlamayı hem de Elbirliği Sistemi ile kentsel dönüşüm bekleyenlere finansal bir çözüm sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Müteahhitlere çağrı

Müteahhitlerin de kendi projeleri için bu sistemden yararlanabileceğini belirten Emin Üstün, Eminevim modeli ile kentsel dönüşüm çalışmalarına önce İstanbul’da başlanacağını ardından da tüm Türkiye’de bu hizmetin verileceğini söyledi.

150 bininci teslim yarın

Eminevim, 150 bininci teslimatı özel bir törenle gerçekleştirecek. Yarın, Üsküdar’daki Emin Grup Genel Merkezinde gerçekleştirilecek olan törende Emin Üstün, Salih Köse ve ailesine evlerinin anahtarını teslim edecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23