• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Kazanan Türkiye oldu, Bodrum oldu"

Yeniakit Publisher
2019-07-14 22:44:23 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
"Kazanan Türkiye oldu, Bodrum oldu"

- Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya: "(2021 Optimist Dünya Şampiyonası'nın Bodrum'a verilmesi) Bir ilki başardık. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bizi Türkiye'den aday gösteren ve Antiqua'daki oylamaya giderek büyük emek harcayan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak'a teşekkür ediyoruz"

MUĞLA (AA) - Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, 2021 Optimist Dünya Şampiyonası'nın Bodrum'da yapılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Başkan Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın başkanı olduğu kulübün yelken şubesinde düzenlenecek olmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Türkiye'den tek aday olarak katıldıkları oylamada Çin, Letonya ve Meksika ile yarıştıklarını ifade eden Karakaya, "Kazanan Türkiye oldu, Bodrum oldu. Bir ilki başardık. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bizi Türkiye'den aday gösteren ve Antiqua'daki oylamaya giderek büyük emek harcayan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak'a teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Antigua'da gerçekleştirilen 2019 Optimist Dünya Şampiyonası'nda, aday ülkelerin tanıtım sunumları sonrası yapılan genel kurul oylamasında ev sahipliğini Bodrum'un kazandığı duyurulmuştu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi Antrenörü Serdar Çiçek de görevli olarak Antigua'ya gitmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23