• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karantinaya mı alındı? Takım arkadaşında koronavirüs çıktı, İşte Ronaldo'nun son durumu!

Yeniakit Publisher
2020-03-13 23:20:00 - 2020-03-14 00:25:43
Karantinaya mı alındı? Takım arkadaşında koronavirüs çıktı, İşte Ronaldo'nun son durumu!

Dünyayı etkisi altına alan koranavirüs Juventus'tan Rugani'den görülürken bu durum takım içinde panik havasına neden olmuştu. Ronaldo, İtalya'ya dönmeyeceğini kulüp yetkililerine iletmişti. Koronavirüs nedeniyle ada satın aldığı iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun nerede kaldığı eşinin paylaşımıyla ortaya çıkarken, yıldız isimden de açıklama geldi.

Daha sonra Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun koronavirüs şüphesiyle memleketi Madeira'da karantina altına alındığı açıklandı.

Takım arkadaşı Rugani'de koronavirüs çıktığı için İtalya'ya dönmeyeceğini belirten Ronaldo, Portekiz'de kalacağını aktarmıştı.

Eşinin paylaşımıyla ortaya çıktı

Portekiz'e bağlı özerk bölge Madeira'da karantinaya alınan Ronaldo'nun son durumu eşi Georgina Rodríguez'in paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Annesinin yanına gitmişti

Ülkesine felç olan annesinin yanına giden Ronaldo, dünyada yaşanan ölümlerin ardından kendini garantiye aldı.

Olup biteni takip ediyor

Portekizli yıldız futbolcu koronavirüsü önlemi kapsamında lüks villasında ailesiyle birlikte olan biteni takip ediyor.

Ada satın aldığı iddia edilmişti

Kendisini dış dünyadan izole eden Cristiano Ronaldo'nun bu özerk bölgede bir ada satın aldığı ve virüs yok olana dek burada yaşayacağı iddia ediliyordu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Okyanus manzaralı ev

Fakat Portekiz basını bu gelişmeyi doğrulamadı. Yıldız futbolcunun okyanus manzaralı evinde ailesiyle birlikte vakit geçirdiği yazıldı.

Ronaldo'nun Madeira'daki muhteşem dairesinde çatı havuzu var. İki kız kardeşi ve erkek kardeşinin de Ronaldo'ya eşlik ettiği öğrenildi.

İlk kez sosyal medya hesabından açıklama yapan Ronaldo, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan takım arkadaşı Daniele Rugani'ye destek verdi.

Ronaldo'dan açıklama geldi

Twitter hesabından açıklama yapan yıldız oyuncu, mesajına "Bugün bir futbolcu olarak değil, bir evlat, bir baba ve bütün dünyayı etkileyen gelişmelerden endişelenen bir insan olarak konuşuyorum." şeklinde başladı.

Dünyanın zor bir zamandan geçtiğini belirten Ronaldo, "İnsan hayatı her şeyden önemlidir. Takım arkadaşım Daniele Rugani gibi virüsle savaşan herkesin yanındayım." ifadelerini kullandı.

"Testlerinde semptoma rastlanmadı"

Portekizli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili konuşan Madeira Sağlık Kurulu Başkanı Pedro Ramos ise, "Ronaldo'da ve ailesinde herhangi bir semptoma rastlanmadı. Yaptığı ziyaret, sağlık personellerimiz tarafından titizlikle takip edildi" dedi.

Ne karar çıkacak?

Serie A'da tüm maçlar 3 Nisan'a kadar iptal edildi. Sonraki duruma göre takımların bugünkü sıralamaları dikkate alınarak Play-Off oynama ihtimalleri bulunuyor.

Ölü sayısının 4 haneli rakama ulaştığı İtalya'da liglerin devamı ile ilgili verilecek karar şimdiden merak konusu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nadir

Allah cc hidayet nasip etsin yakaşır bu adama islamiyet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23