• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamuoyunun TBMM’den öncelikli beklentisi: Türkiye'deki siyonist katiller yargılansın!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Kamuoyunun TBMM’den öncelikli beklentisi: Türkiye'deki siyonist katiller yargılansın!

Yeni yasama yılı açılışının gerçekleşmesinin ardından gözler TBMM’ye çevrildi. Kamuoyu yeni dönemin en öncelikli konusu olarak ‘Çifte Vatandaşlık Yasası’nın ele alınmasını talep ediyor. Soykırımcı katillerin, Gazze’de çocukları öldürdükten sonra Türkiye’ye gelerek halkın arasında dolaşmalarının kabul edilemez olduğunu belirten kamuoyu, HÜDA PAR tarafından TBMM'ye sunulan ve soykırıma iştirak eden katillerin yargılanarak vatandaşlıktan atılmasını içeren teklifin bir an evvel yasalaşmasını istiyor.

Yeni yasama yılı açılışının gerçekleşmesinin ardından gözler TBMM’ye çevrildi. Kamuoyu yeni dönemin en öncelikli konusu olarak ‘Çifte Vatandaşlık Yasası’nın ele alınmasını talep ediyor. Soykırımcı katillerin, Gazze’de çocukları öldürdükten sonra Türkiye’ye gelerek halkın arasında dolaşmalarının kabul edilemez olduğunu belirten kamuoyu, HÜDA PAR tarafından TBMM'ye sunulan ve soykırıma iştirak eden katillerin yargılanarak vatandaşlıktan atılmasını içeren teklifin bir an evvel yasalaşmasını istiyor.

MECLİSE ÇAĞRI: ÇİFTE VATANDAŞ SİYONİST KATİLLER YARGILANSIN!

HÜDA PAR tarafından 28 Aralık 2023’te TBMM Başkanlığına sunulan ve ‘soykırım suçu ve insanlığa karşı suça iştirak eden çifte vatandaşlardan, yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını’ öngören kanun teklifi, Genel Kurul'da görüşülmesi için sırasını bekliyor. Kamuoyu; Soykırımın devam ettiği, Türkiye vatandaşları dahil yüzlerce aktivistin Akdeniz açıklarında Siyonistler tarafından alıkonulduğu şu günlerde yeni yasam dönemine giren TBMM’den çifte vatandaş olan soykırımcı katillerin yargılanması çağrısında bulundu.

GAZZE’DE TÜRKİYE PASAPORTU TAŞIYAN 4 BİN KATİL!

Daha önce basına yansıyan haberlerde Türkiye pasaportu taşıyan 4 bin Siyonistin 7 Ekim’den sonra Gazze’ye gidip israil için katliam yaptığı ve bunlardan 65’nin cephede öldürüldüğü ifade edilmişti. Bu konunun gündeme gelmesi infiale yol açmış ve hükümetten bu konuda daha ciddi adımlar atılması talep edilmişti.

BİRÇOK ÜLKE BU KONUDA SOMUT ADIMLAR ATTI

Başta İspanya ve Belçika gibi Avrupa ülkeleri siyonistlerin safında soykırım suçuna bulaşmış kişilere karşı sert tedbirler alıp ülkeye girişlerini dahi yasakladı. İspanya’da soykırım ve savaş suçlarına doğrudan karıştığı değerlendirilen bakanlar, askerler ve bazı resmi yetkililerin ülkeye girişi yasaklandı. Belçika’da iki Siyonist asker hakkında polis tarafından sorgulama yapılırken, Peru’da bir Siyonist terör rejimi vatandaşı hakkında Gazze’de sivillere saldırı suçlamasıyla resmî soruşturma açıldı. İngiltere’de ise Siyonist terör rejimi ordusunda görev alan bazı vatandaşlar hakkında savaş suçları şüphesiyle resmi başvurular yapıldı.

TÜRKİYE NEYİ BEKLİYOR

HÜDA PAR hem Gazze’ye karşı vicdani sorumluluk hem de bu yüzleşmeye hazırlık kapsamında soykırım suçuna karışan ve Siyonist lobiler üzerinden Türkiye aleyhine faaliyet yürüten çifte vatandaşlara karşı net ve caydırıcı adımlar atılması amacıyla TBMM’ye kapsamlı bir yasa teklifi sunmasına rağmen meclisten bu konuda herhangi bir adım atılmış değil. Arz-ı Mevud safsatasıyla bölge ülkelerinin tümünün topraklarına göz koymuş bu soykırımcıların Türkiye’de bu kadar kalabalık bir nüfusa sahip olması kamuoyunda ciddi tartışmalara neden olurken Türkiye bu konuda adım atmak için neyi bekliyor? Sorusunun cevabı ise henüz yanıtlanmış değil. HÜDA PAR’ın 9 Temmuz 2024’te TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi kabul edilen teklif ise halen yasalaşmayı bekliyor.

DOĞRU HABER

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MİLLET

Yargılansın, sınırdışı edilsin ve bir bu ülkeye girişleri kesinlikle yasaklansın.

Nabi Sapmaz

İlaç ve gıda yardımı götüren gönüllü insanları tutuklayıp yargılayan bu katil sürüsüne yardım eden ve Türk vatandaşı olan siyonistlerin yargılanması ve vatandaşlıktan atılması gerekir bu yüzden tepkimizi gerekirse meclise kadar giderek bunu sağlamalıyız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23