• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Yeniakit Publisher
2020-02-10 16:26:01 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

MALATYA (AA) - Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde konteyner yerleştirilmesi planlanan alanlardaki çalışmaları inceledi.

Malkoç, beraberindeki Malatya Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Pütürge Kaymakamı Recep Aydın ve Belediye Başkanı Mikail Sülük ile depremde hasar gören Pütürge ilçesindeki çadır ve konteynerlerde yaşayan depremzedeleri ziyaret etti.

Depremzedelerle sohbet eden Malkoç, ilçe merkezindeki Ağlar Mahallesi'nde 250 konteynerin yerleştirilmesi planlanan alandaki altyapı çalışmalarını inceledi.

Malkoç, beraberindeki heyetle Doğanyol Kaymakamlığına geçerek, Kaymakam Yunus Emre Vural’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Malkoç, Doğanyol ilçe merkezindeki İshak Mahallesi'nde de depremzedeler için konteyner yerleştirilmesi planlanan alandaki çalışmaları inceledi.

Çolak Mahallesi'ndeki enkaz kaldırma çalışmalarını da izleyen Malkoç, Gökçe Mahallesi'nde inceleme yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Gökçe Mahallesi'nde depremzedeler için konteyner yerleştirilmesi planlanan alandaki çalışmaları inceleyen Malkoç, daha sonra Doğanyol ilçesinden ayrıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23