• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahveye selam vermeden giren adamı dövdüler

Yeniakit Publisher
2016-06-03 15:46:00 - 2016-06-03 15:51:01
Kahveye selam vermeden giren adamı dövdüler

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Çapak Mahallesinde kahvehaneye selam vermeden giren Mehmet Erküven, 5 kişi tarafından saldırıya uğradı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatta çalışan 40 yaşındaki Mehmet Erküven, geçtiğimiz çarşamba günü iş bitiminde Çapak Mahallesindeki kahvehaneye çay içmek için girdi. Kahvenin içine selam vermeden giren Erküven'e iddiaya göre kahvedeki bir vatandaş vurgulu bir şekilde "Aleykümselam birader" dedi. Bunun üstüne başlayan tartışmada Erküven, iddiaya göre mahalleli tarafından darp edilmeye başladı. Tek başına saldırıya maruz kaldığını öne süren Erküven, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLDİ

Başına ve alnına dikiş atılıp 3 gün iş göremez raporu alıp jandarmaya şikayette bulunan Erküven, kavga sırasında cebindeki paraları ve telefonunu da çaldıklarını iddia ettiği saldırganların yakalanmasını istiyor. Konuyu jandarmaya taşıyan Erküven, "İş çıkışı kahveye girdim. Dalgınlıkla selam vermeyi unuttum. Kahvede olan 20'li yaşlarda bir genç 'Aleykümselam birader' dedi. Ses tonlaması nedeniyle sözlü tartıştık. Daha sonra bana saldırmaya başlayınca mahalleli de kavgaya dahil oldu. Sopalarla bana saldırdılar. Beni ambulansla hastaneye kaldırdılar. Cep telefonum ve cebimdeki parayı çaldılar. Şikayetçi oldum" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23