• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaftancıoğlu'dan ülkücü camiayı tahrik eden paylaşım!

Yeniakit Publisher
2019-06-25 09:34:00 - 2019-06-25 09:44:58

Kocası bir kilo domuz etini 7 dakikada yiyen CHP'nin en tartışılan ismi Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada Ülkücü camiayı tahrik eden skandal bir paylaşıma imza attı.

CHP içerisinde dahi tartışma konusu olan, radikal sol örgütlerle ilişkileri gündeme gelen ve seçimin yenilenmesi kararının ardından genel merkezin kararı ile geri plana çekilen Canan Kaftancıoğlu'nun provokasyon kokan paylaşımı büyük tepki çekti.

Zafer sarhoşu oldu

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasının ardından zafer sarhoşu olan Kaftancıoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İstanbul'a gelişi sırasında çekilen videoyu geriye sardırarak paylaştı. Kaftancıoğlu'nun gülücük emojisi ile patlaştığı ve kendince Fetih Marşı ile İstanbul'a gelen Bahçeli'yi İzmir Marşı ile geri gönderdiklerini ima ederek alay etmeye kalktığı video sosyal medyada da büyük tepkiye neden oldu.

Bir çok vatandaş, Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımını Ülkücü camiaya hakaret ve saygısızlık olarak değerlendirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alperen

Bunlar mı ülkücü? Hepsi soytarı, Audi mercedeslere binmişler mehter marşı eşliğinde kıçlarını gezdiriyorlar, öcalan kardeşleri devletin televizyonunda konuk eden ortaklarına sen ne yapıyorsun diyemeyen mafya bozuntusu tatlı su milliyetçileri!

geylan -i

sizin bu pervasızlığınız bile cananı atatürkçü yaptı biraz suçu kendinizde arayın aynı zamanda chp kavga çıkartamazsınız bu saatten sonra boşa çabalamayın...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23