• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deniz Göktaş isimli sözde komedyen gözaltında

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Deniz Göktaş isimli sözde komedyen gözaltında

Stand-up gösterisi adı altında tüm değerlerimize küstahça saldıran Deniz Göktaş isimli soytarı gözaltına alındı.

Gösterisinde Kur'an-ı Kerim ile alay eden, dini ve milli değerlerimizi aşağılayan sözde komedyan Deniz Göktaş gözaltına alındı.

Gösterisinde dile getirdiği Kur'an-ı Kerim ve vahiy süreciyle ilgili sözleri sonrası izleyenlerin ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaşan Göktaş hakkında, “dini değerleri aşağılama” gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Bir süredir yurtdışı seyahatinde olan Deniz Göktaş bugün Türkiye’ye döndü ve havalimanında pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındı.


 

Gözaltına alındığı anlara ilişkin görüntü yayınlandı:


 

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin açıklama yaptı.

Stand-up sanatçısı İmran Deniz Göktaş hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına intikal eden 185 adet CİMER başvurusu, aynı konuya ilişkin olması nedeniyle toplu olarak değerlendirilmiş; ilgili şahıs hakkında “halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılama” suçu kapsamında resen soruşturma başlatılmıştır” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:


 

Cumhuriyet Başsavcılığımızca 2026/117973 sayılı dosya üzerinden yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli İmran Deniz Göktaş, 02/07/2026 tarihinde İstanbul Havalimanı’nda yakalanmıştır. Şüphelinin, soruşturmayı yürüten kolluk birimi olan İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınmasına yönelik işlemler yürütülmektedir. Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca titizlikle sürdürülmektedir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Allah'ın kitabıyla alay eden bu Deniz Göktaş diye bir adam, milletimizin değerlerini aşağılamayı görev sayıyor. Ne yazık ki CHP ve terör örgütlerinin destekçileri olan Selahaddin Demirtaş ve Şutlan Özel gibi hainler de bu soytarıya destek veriyorlar. Bu tür iftira atıp dinimizi hedef alanlara karşı Cumhurbaşkanımızın öncülüğündeki güçlü liderliğimizle mücadele etmeliyiz. TBMM'de CHP'nin utanmadan bu hain adamı savunması, ulusal bir ihanetin ne kadar yaygınlaştığına işaret ediyor.

Uğur

Ooohhhh…. emniyetin eline sağlık…. güzel fotoğraflarını bekliyoruz bu soytarının
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23