• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadın futboluna karşı çıktı diye işine son verildi

Yeniakit Publisher
2020-08-12 16:43:00 -
Kadın futboluna karşı çıktı diye işine son verildi

beIN Sports canlı yayınında sarf ettiği, "Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki, mesela kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama şahsen benim düşüncem kadınlar futbolda olmamalı" sözleri nedeniyle Melih Şendil'in işine son verildi.

7 Ağustos Cuma akşamı oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra, müsabakaları değerlendirmek için ekran başına geçen Melih Şendil'in, kadın futbolunu eleştirirken sarf ettiği sözler sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Kadın futbolunu savunmadığını ifade eden beIN Sports spikeri Şendil, futbolun ataerkil bir oyun olduğunu vurgulayarak, "Kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama şahsen benim düşüncem kadınlar futbolda olmamalı." demişti. Basketbolun da erkek oyunu olduğunu söyleyen tecrübeli spiker, "Ayrımcılık yapıyor gibi olmayalım ama... Beni topa tutabilirler, alışığız.” diye konuşmuştu.

Şendil'in bu çıkışı sonrası başta feministler olmak üzere, sözde ifade özgürlüğünü savunan kesim ünlü spikeri topa tutmuştu.

Şendil, eleştiriler artınca bir de özür mesajı yayınlamıştı.

Kovuldu

Tüm yaşananların ardından yayıncı kuruluş beIN Sports, tecrübeli spiker Melih Şendil ile yollarını ayırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa

KEMALİZM DİKLTATÖRLÜĞÜ BÖYLE BİRŞEYDİR İŞTE. SİZ FİKRİNİZİ SÖYLEYİNCE YOBAZ OLURSUNUZ DOĞRU BİLE OLSA. ONLAR BIRAKIN FİKİRLERİNİ SÖYLEMEYİ BİR BİRBİRİNİ YOL ORTASINDA KERTSE, ÇADAŞ VE İLERİCİ OLURLAR. KEMALİZM KISACA KENDİNDEN OLMAYANI YOK SAYAN ÖRÜMCEK KAFALI,VAHŞİ,YOBAZ BİR DİKTATÖRLÜK SİSTEMİDİR.

meleknur

RIZKI VEREN ALLAHTIR BİR KAPIYI KAPATAN DİĞER KAPIYI AÇAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23