• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir’de bulunan kayıp kızların neden kaçtıkları ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2020-02-26 14:52:18 -
İzmir’de bulunan kayıp kızların neden kaçtıkları ortaya çıktı

Isparta’daki evlerinden 5 gün önce çıkıp bir daha dönmeyen ve İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 3 lise öğrencisinin ifadeleri ortaya çıktı.

Isparta’daki evlerinden 5 gün önce çıkıp bir daha dönmeyen ve İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 3 lise öğrencisinin ifadeleri ortaya çıktı. Kızların macera için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi.

20 Şubat tarihinde Isparta’daki evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ve İzmir’in Konak ilçesinde bulunan lise öğrencileri T.Y., G.S. ve B.A.’nın Çocuk Şube Müdürlüğünde polise verdikleri ilk ifadeleri ortaya çıktı. İfadeleri alınan kızların macera için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi. Öğrencilerin İzmir’de geçirdikleri zaman boyunca bazı vatandaşlardan karınlarını doyurmalarını istediklerini de söyledikleri öğrenildi.

Palyaço kılığına girmeyi planlamışlar

İzmir’de bulunan kayıp kızların burada palyaço kılığına girdikten sonra vatandaşlarla fotoğraf çektirip, bu sayede maddi kazanç sağlama planlarının olduğunu söyledikleri de ifadelerde yer aldı. Geceyi yetiştirme yurdunda geçiren çocukların gün içinde ailelerine teslim edilmesi bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23