• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili şok iddia! Bu gerçekten doğru mu?

Yeniakit Publisher
2023-03-25 10:06:00 -
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili şok iddia! Bu gerçekten doğru mu?

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının dayatıldığını savunarak Altılı Masa'yı sert sözlerle eleştiren İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, Meral Akşener'den genel başkan yardımcılığı talep ettiğini, ancak Akşener'in olumlu bir yanıt vermediği iddiasını ortaya attı.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının dayatıldığını savunarak Altılı Masa'yı sert sözlerle eleştiren İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, Meral Akşener'den genel başkan yardımcılığı talep ettiğini, ancak Akşener'in olumlu bir yanıt vermediği iddiasını ortaya attı. 

Saymaz, yazısında özetle şunları kaydetti:

"Partinin ağır topları, Ağıralioğlu’na kızgınlıklarını saklamıyor. Gökhan Zan ve Ünal Karaman’ın katıldığı gün partiye zarar verdiğini düşünüyor. (...) İyi Parti’deki kanaat, 14 Mayıs sonrası Ağıralioğlu’nun Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) iktidar savaşına gireceği yönünde.

Ancak Mustafa Destici, Cumhur İttifakı’nda yer aldığı sürece bu ihtimali zor görüyorum.

AK Parti’ye geçmek mi? Bütün sözlerini yemek ve çiğnemek olacaktır.

Ağıralioğlu liderlik yarışını kaybedince arkadaşlarıyla BBP’den ayrıldı. Bu grup İnisiyatif Merkezi Derneği adını aldı. Liderleri Ağıralioğlu, İyi Parti’ye katılırken, onlar dernekte kaldı. Bu küçük dernek 6 Şubat’ta adını duyurdu. Bana sorarsanız Ağıralioğlu, İnisiyatif Merkezi Derneği’ndeki arkadaşlarıyla 2028 için mücadelesini sürdürecektir." 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Papucunun

Hâlâ anlamadı papucunun dama atıldığını ve attırıldığı dün çıkmış tv kanalında milliyetçilikten,partisinin duruşundan ahkâm kesiyordu adama sorarlar Parti'nin duruşu öyleyse evvelsi gün kurmaylarınızK.K.' nın adaylığı için imza vermediler mi? İnsan bu kadar kendini düşürmez.Sonrada 85 milyonun gözünün içine baka baka seçmen iradesinden dem vurur yazık yetiştiğin ortamların felsefesine yazık

parti ve sözleri

ne biçim iş biri ordan oraya geciyor öbürü ordan oraya orada yetmiyor öbür tarafa siyaset ne hale geldi yazık tutarlı görüş belirten siyaset lazım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23