• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti’den skandal Demirtaş çağrısı

Yeniakit Publisher
2020-12-26 17:18:00 - 2020-12-26 17:25:16
İYİ Parti’den skandal Demirtaş çağrısı

Terör tutuklusu Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi için yapılan çağrılara İYİ Parti’den skandal bir destek geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, "Karara saygı duyulmalı" diyerek Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için bir çağrı da İYİ Parti’den yapıldı.

Bir televizyon programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, “Türk mahkemelerinin üzerine böyle bir leke düşmemelidir. Böyle bir şeyi hak etmiyoruz. Dolayısıyla mahkemelerin kararlarına saygı duymak lazım. Türklerin en şöhretli tarafları, adil mahkemeler olduğu gerçeğini dünyaya gösterebildikleri zamanlardır” dedi.

AİHM’nin terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ile ilgili verdiği kararın ardından, HDP, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak “Demirtaş’ın serbest bırakılması için birlik olalım” demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

orhan inan

BİR İNSAN BU KADAR MI DEĞİŞİR?.YAZIKLAR OLSUN HEM SANA HEM PARTİNE.YARIN SİZİ KİMSE HATIRLAMAYACAK.UNUTULUP GİDECEKSİNİZ.HATIRLAYANLAR DA HİÇ İYİ ANMAYACAKLAR..AMA YÜCE YARADAN HESABINDA ADİLDİR VE HİÇ ŞAŞMAZ..

fark etmez

bu adam hassan sabahin adami gibi davraniyor meral bunlari efsunluyor bir insan kendi görüşünü ve yol arkadaşlarini nasil bukadar çabuk satabilir REİS mezardan çiksa gelse bunun yüzüne tükürür bunla beraber yediği yemeği içtiği çayi yüzüne kusar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23