• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Beyoğlu Belediyesini ziyaret etti

Yeniakit Publisher
2020-01-24 19:21:07 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Beyoğlu Belediyesini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ı ziyaret etti.

Beyoğlu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yıldız, ziyarette Thöni'ye belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yıldız, Galataport, Tersane İstanbul, Atatürk Kültür Merkezi gibi projelerin, Beyoğlu'ndaki turizm aksını daha da genişleteceğini belirterek, "Beyoğlu dünyanın sayılı turizm merkezlerinden birisi haline gelecek." ifadelerini kullandı.

Julien Thöni de İstanbul gibi çok özel bir şehirde görev almaktan memnun olduğunu ifade etti.

İsviçre'nin de Beyoğlu gibi çeşitli dil, din ve milletlerden insanlara ev sahipliği yaptığını da belirten Thöni, İsviçre'nin aynı zamanda bir turizm ülkesi olduğunu ve bu alanda da karşılıklı iş birliklerinin mümkün olabileceğini vurguladı.

Yıldız, Başkonsolos Thöni'ye Beyoğlu çikolatası hediye etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23