• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte bu beklenmiyordu! Dev sağlık şirketi iflas etti

Yeniakit Publisher
2023-06-21 18:58:00 -
İşte bu beklenmiyordu! Dev sağlık şirketi iflas etti

Küresel ekonomik kriz şirketlere iflas ettirmeye başladı. Son olarak kötü haber sağlık sektöründen geldi. Genomed Sağlık Hizmetleri iflas etti.

Milli Gazete'de yer alan habere göre, ülkemizin lokomotif sektörlerinden biri olan sağlık sektöründen iflas haberi geldi.

Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, İstanbul Bahçelievler merkezli faaliyet yürüten ve İstanbul Ticaret sicil No'sunda kayıtlı Genomed Sağlık Hizmetleri A.Ş. için iflas kararı verdi.

İflas eden Genomed Sağlık Hizmetleri A.Ş. 1992 yılında İngiltere merkezli olarak kuruldu. Anahtar teslim Laboratuvarlar kuran firma genel olarak moleküler tanı, PCR tabanlı sistemler, DNA dizilemesi, gen ekspresyonu, SNP analizi, mutasyon tarama, genotiplendirme, nükleik asit izolasyonu alanlarında uzmanlaşmıştı.

Mahkeme, Genomed Sağlık Hizmetleri A.Ş. için iflasın açılması ilanında, şu ifadelere yer verdi:

“Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 14/06/2023 tarih ve 2022/1097 Esas sayılı dosyası ile3940013014 VKN ve 284667-0 İstanbul ticaret sicil no'sunda kayıtlı ZAFER MAH. ŞEHİT EREN BÜLBÜL SOK. YAVUZ APT. BLOK NO: 26A BAHÇELİEVLER/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren müflis GENOMED SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.'nin14/06//2023 tarih saat 11:19 itibarı ile iflasına karar verilmiştir. İİK.166. Maddesi gereğince tebliğ ve ilân olunur.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Türkan ertürk

Özel Saglık firmaları çok zor durumda medikal malzemeler yurtdışından geliyor dışa bağımlı bir ülkeyiz medikal malzemeleri kendimiz üretirsek dışarının iki nci el çöpe atılacak makinalarına dünyanın parasını vermezsek özel saglık çok ucuzlar

Ferdi bor

Merak ettiğim şu ki ,acaba neden sürekli iflas haberleri veriyorsunuz ? Bilhassa pilli gazete çok veriyor bu haberleri ve sizde bunu misal göstererek ben demedim o dedi şeklinde haber yapıyorsunuz gibi anlıyorum Merakımdan soruyorum birilerinin ekmeğine yağ, birilerine baskı, birilerine ise korku veren bu tip hsberlerin amacı nedir acaba? Maaşına zam yapılmayan doktorların habire dayak yeme görüntülerinin pompalanmasi gibi maaş zammı biter dayak görüntüleride biter. Şimdi siz ne anlatıyorsunuz bu haberler ile açıklayabilir misiniz acaba? Merak ettiğim için hani?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23