• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'den skandal! Yaklaşık bir yıl sonra...

Yeniakit Publisher
2020-09-25 23:47:00 -
İsrail'den skandal! Yaklaşık bir yıl sonra...

Terör devleti İsrail, şehit ettiği Filistinli kadının naaşını yaklaşık bir yıl sonra ailesine teslim etti.

Terör ve işgal devleti İsrail'den insanlık dışı bir hareket daha geldi.

Siyonist İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ile Kudüs arasında bulunan Kalendiya askeri kontrol noktasında şehit ettiği 50 yaşındaki Filistinli kadının naaşını yaklaşık bir sene sonra ailesine teslim etti.

Şehitlerin Naaşlarını Geri Alma Girişimi Sözcüsü Selva Hamad, konu ile ilgili açıklamada bulundu. Hamad, açıklamasında, işgalci İsrail yönetiminin Filistinli Nayife Keabine'nin cenazesini Batı Şeria'da yaşayan ailesine teslim ettiğini belirtti.

Bazı Filistinlileri, yakınlarına haber vermeden defnediyorlar!

Selva Hamad, terörist İsrail'in halen 66 Filistinli şehidin naaşını alıkoyduğunu, bazı Filistinlilerin cesetlerini halen morglarda tuttuğunu vurgulayarak bazılarını ise yakınlarına haber vermeden Rakamlar Mezarlığı'na defnettiğini duyurdu.

Sağlık görevlilerine de müsade etmediler!

Filistinli kadın, 18 Eylül 2019 tarihinde, Kalendiya askeri kontrol noktasında terörist İsrail askerlerinin açttığı ateş sonucunda şehit olmuştu. Terörist İsrail askerleri vurdukları yetmezmiş gibi sağlık görevlilerinin de Keabine'ye müdahelesine müsade etmemiş ve Filistinli kadın kan kaybından dolayı şehit olmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşgalci siyonist İsrail, ailesine teslim etmediği Filistinlilerin naaşını "Rakamlar Mezarlığı" ismi verilen ve üzerinde kişilerin ismi yerine sadece rakamların yer aldığı mezarlara defnediyor.

Şehitlerin Naaşlarını Geri Alma Girişimi'ne göre siyonist İsrail tarafından 1967 senesinden beri çeşitli şekillerde şehit edilen 254 Filistinlinin naaşı Rakamlar Mezarlığı'nda tutuluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Espanyol

şımarıkların da zamanı geliyo

deniz

EYYY YAHUDİLER SİZLER HZ MUSA'NIN ON EMRİNİ BİLE BİLMİYORSUNUZ !!! ÖLDÜRMEYECEKSİN DİYOR VE ÖLDÜRÜYORSUNUZ ACIMADAN VE ZULÜM YAPIYORSUN SİZDE ZULME UĞRADINIZ 1492 DE Kİ KATLİAMDAN KAÇTINIZDA BİZ KURTARDIK NAZİ ALMANYASINDAN KAÇTINIZDA KURTARDIK ŞİMDİ ELİNİZE FIRSAT GEÇMİŞ ZULÜM YAPIYORSUNUZ MAZLUMLARA ,BİZDE GÖRÜYORUZ VE PEKDE NANKÖRSÜNÜZ VE BİZ TÜRK DEVLETİNİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYORSUNUZ NANKÖRSÜNÜZ SİZLERİDE KATLEDEN BATININ KUKLASI OLDUNUZ TARİH BUNLARI AFFETMEZ UNUTMA TÜRK HİÇ AFFETMEZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23