• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmi Galatasaray ile anılıyordu! Sürpriz gelişme

Yeniakit Publisher
2020-06-26 18:49:00 -
İsmi Galatasaray ile anılıyordu! Sürpriz gelişme

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi feshedildi. Yetenekli oyuncunun ismi Galatasaray ile anılıyordu.

Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Oğulcan Çağlayan'ın Rizespor ile olan sözleşmesi feshedildi.

Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini feshetti.

Rizespor, Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 1 yıl uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirmişti. Genç futbolcu opsiyonu tek taraflı olarak feshetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah.

"Yetenekli" ve "genç" oyuncu en fazla yedek olur Galatasarayda. Kendi alt yapına para yatırmada, kadronu Anadolu takımlarından üçüncü sınıf "yetenekli" ve "genç" oyuncularla doldur. Bari kendin oyuncu geliştiremiyorsun, alt yapıyı kapat, paradan tasarruf et. Bu kafa ile Türk futbolu hiç bir zaman gelişmeyecek, hem Takımlar, hem federasyon. En küçücük detayları bile yüzlerine bulaştırıyorlar, örnek: lig amblemini forma kollarından kaldırdılar, çünkü sponsor yok, forma fontu en berbat fontu: ARIAL, sponsor futbolcunun isminden daha önemli, ama sırt da sponsor yoksa numaranın üzerisi boş kalıp iğrenç gözüküyor. Bi formaya bile çeki düzen veremiyorlar, forma mevzusunu neden Avrupa'daki liglerden kopyalamiyorlar? Neden bu kadar zorlanıyorlar?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23