• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irkçı Burcu’nun ifadesi istendi!

Yeniakit Publisher
2024-06-06 12:00:00 -
Irkçı Burcu’nun ifadesi istendi!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Erenler Mahallesi’nde Irak Uyruklu Moussa K. GATEA’ya ait spor salonunun mühürlenmesi ile ilgili ifadesini istedi.

CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal göreve geleli 67 gün olduğu halde 10 yıllık skandala imza attı!.. CHP’lilerin belediyecilik anlayışını harika yansıtan Köksal, göreve gelir gelmez makam odasını tadilata sokup lüks oda yaptırdı, israfın üstünü örtmek için, “Odamda böcek (dinleme cihazı) bulundu” dedi. Savcılık söz konusu iddianın yalan olduğunu gözler önüne serdi, Köksal bu kez mültecilere yönelik ırkçı politikasıyla gündeme geldi. Bu da yetmezmiş gibi CHP’li Burcu Köksal, CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karanfil’in kızı Nurgüven Kurt’u belediyenin Gençlik ve Eğitim Birim Sorumlusu yaparak ballı koltuklara tanıdıkları atadı.

İfadesi istendi

Rezillik üstüne rezillik ile anılan Köksal’ın mide bulandırıcı siyasetine karşı harekete geçildi. Savcılığın böcek yalanını ortaya çıkarmasının ardından valilik ırkçı politikaları nedeniyle tepki çeken Köksal’a yazı gönderdi.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Erenler Mahallesi’nde Irak Uyruklu Moussa K. GATEA’ya ait spor salonunun mühürlenmesi ile ilgili ifadesini istedi.

Valilik yazısında, Moussa K. GATEA’nın spor salonu açma talebine dair belgelerin tamamlandığı ancak belediyeye teslim edilmesine rağmen sürecin defalarca ertelendiği, “İstersen ağzınla kuş tut, yine de dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi, sözünü tutacak” denilerek ruhsat verilmediği iddiaları olduğu ifadenin bu yüzden istendiği açıkça dile getirildi.

Valilikten Başkan Köksal’a gelen resmi yazı da 6 Haziran 2024 gününe kadar ifade verilmesi gerektiğini aksi halde “ifade vermemiş” sayılacağı belirtildi.

Valiliğin Burcu Köksal'a gönderilen yazı şu şekilde:

Müşteki Irak uyruklu Moussa K. GATEA’nın spor salonu açma talebi ile ilgili belediyenin istediği gerekli evrakları hazırlayıp tamamladığı, belediyeye teslim ettiğini ve teslim edildiğine dair herhangi bir alındı belgesi verilmediğini bu süreçte defalarca bekletildiğini, “istersen ağzına kuş tut yine de dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi sözünü tutacak” denilerek ruhsat verilmediği iddia edilmektedir. İddialarına ilişkin olarak yazılı ifadenizi, 5271 sayılı CMK’nın 147’nci maddesinde yazılı hak ve yükümlülükler ile bir avukattan hukuki yardım alma haklarınızdan yararlanabileceğinizi göz önünde tutularak en geç 06/06/2024 tarihine kadar valilik adresinde adınıza gönderilmesi, aksi halde ifadeye çağrılacağınızın bilinmesini rica ederim.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

bildik chp klasiği kurnazlığı ,pkk ya dayılandı ,ıraklıya oda müslüman olduğu için yapıştırmış ,hatırlayın ,şehirlerin kurtuluş merasimlerini ,ingilizi kovduk der ,sonra yarım saat irtica düşmanınına küfrederler, düşman ingilizmi yoksa irtica kodadlı müslümanmı? bunları yahudi ingiliz ortak aklı zamanında kodlamış ,yirmi senede bir yada acil durumlarda onsene sonrada post moderininden bir reset atarak bugüne kadar getirmiş ,bunların dostu batı yani haçlıdır ,düşmanıda müslümanlardır ,,,değiştik yalanına inananda enayidir ,,

Merak ettim öğrendim

Aynı olay Irakta yaşanmış, Arap Vali, Arap Belediye Başkanına savunma göndermiş. Türk esnafa neden ruhsat vermiyorsun diye hesap sormuş. Arap gazetesi de Belediye Başkanının aleyhinde yazı yazmış. Tabii ki mümkün değil. Araplar bizi mevâlî görür. Müslüman bile görmezler. Irkçılığın kralı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23