• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran’dan saldırı açıklaması! "Ne ilk ne de son"

Yeniakit Publisher
2021-10-27 19:42:00 -
İran’dan saldırı açıklaması! "Ne ilk ne de son"

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, benzin sistemine yapılan siber saldırının "ne ilk ne de son" olduğunu belirterek, yetkililerden buna hazırlıklı olmalarını istedi.

Ülke genelinde benzin dağıtım sistemine yönelik siber saldırılar nedeniyle yaşanan sorunlar üzerine Petrol Bakanlığına "sürpriz" bir ziyaret gerçekleştiren Reisi, burada açıklamalarda bulundu.

Halkın endişeye kapılmaması için çaba gösterdiklerini söyleyen Reisi, "Benzin sistemine yapılan siber saldırı ne ilk ne de sondur. Petrol Bakanlığı ve diğer tüm kurumlar saldırıları engellemek ve karşı koymak için gerekli adımları atmalıdır. Gelen raporlara göre, düşman, ülkede sorun çıkarmayı ve halkın tepkisini artırmayı amaçlıyor." ifadelerini kullandı.

Reisi, daha sonra Tahran'daki bir benzin istasyonunu ziyaret ederek, yaşanan soruna dair araç sahipleri ve benzincilerle sohbet etti.

İran genelinde benzin dağıtım sistemine yönelik siber saldırı nedeniyle birçok yerde akaryakıt satışı yapılamıyor ve araçlar benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

maho

kartondan kaplan iran senin gücün müslümanlara yeter
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23